Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Kärnten

Highlights fra Kärnten
Mulighed for at besøge både Slovenien og Italien
Smuk og alsidig natur med badevenlige søer og floder
Udforsk middelalderbyer og borge
Besøg blandt andet Østrigs største gletsjer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Kärten

Rå bjergsider, grønne dale og skinnende klart vand er kun nogle af de ting, du vil finde i det smukke og alsidige Kärnten. Den fortryllende østriske delstat, der på engelsk kaldes ”Carinthia”, kan nemlig lidt af det hele. Ud over de mange udendørsaktiviteter som hiking, cykling, golf og ski kan man her også lade sig forkæle med skønne spa-oplevelser og kulinariske oplevelser. De ressourcerige områder har masser af friske, lokale råvare og Dalene Galital og Lesachtal byder på såkaldt ’slow food’ og skøn vin, der vil massere dine smagsløg. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Kärnten

Østrigs Riviera

Østrigs Riviera

Der skal være noget for alle og enhver, hvis hele familien skal afsted på ferie. I Kärnten kan komme tæt på naturen og sammen tage en dukkert i en af de mange badevenlige søer og floder. Tag for eksempel et smut Klopeiner See, hvor badevandet kan blive helt op til 28 grader varmt på en god sommerdag – eller dyp fødderne i Millstätter See, der er særlig venlig for familier med små børn. Der er også mange båd-cruises, hvor I kan slappe af og nyde udsigten, mens I glider igennem det overdådige landskab. Endelig er der også de mere actionprægede aktiviteter for venner eller familier med større børn; få for eksempel teamspiriten op med Wildwater Rafting eller lej en kano, kajak eller tube og driv afsted.

Camping i Kärnten

Camping i Kärnten

Der er mange gode muligheder for at få en skøn campingferie i Kärnten. Der er både 3- og 5-stjernede campingpladser i naturskønne omgivelser – mange tæt på badevenlige søer. Tag for eksempel et kig på Camping Schluga See i Hermagor eller Camping Maltschacher See i Feldkirchen, der begge er gode bud på luksuscamping. Find evt. mere information her på siden, eller ring på 70 15 41 41.

Check også vores andre skønne rejsemål i Østrig.