Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Sverige

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Sverige

I Sverige finder I smuk natur, rig kultur og masser af aktive oplevelser i familievenlige omgivelser. Mange forbinder nok særligt Sverige med den fantastiske natur, der både byder på store og varierede skovlandskaber, smukke søer og vandløb og ikke mindst et dyreliv med mange arter, som vi ikke finder i den danske natur. Tag familien med på en uforglemmelig sommerferie i Sverige, hvor I både kan slappe af, besøge fede seværdigheder og få pulsen op vha. action packed aktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Sverige (3)

Småland
I den sydlige del af Sverige ligger det mellemstore område Småland. Det er det område i hele Sverige, som har absolut flest...
Camping i den svenske natur
Tag en tur til Jönköping
Oplev historierne tæt på
1 campingplads
Värmland
Värmland ligger i det centrale Sverige tæt ved den norske grænse, og her kan du få en campingoplevelse for livet. Der findes...
Et skønt område ved grænsen til Norge
Smukke, rolige skove
Mulighed for at se vilde dyr
1 campingplads
Dalarna
Dalarna er et sted med en lang historie, som nu kan besøges. Hvis du er interesseret i Dalarnas historie, er der både...
Kom helt tæt på naturen
Se et af Sveriges højeste vandfald
Et væld af aktiviteter til familien
2 campingplads

Læs mere om Sverige

Campingferie med familien

Campingferie med familien

En god måde at opleve Sverige på er ved at tage på campingferie. Sverige har campingpladser spredt ud over hele landet, så hvad end I ønsker at tage på badeferie i Sydsverige, kulturel storbyferie i Stockholm eller tage op at opleve den urørte natur i det nordligste Sverige, kan I med sikkerhed finde et sted, I kan campere.

Masser af naturoplevelser for hele familien

Masser af naturoplevelser for hele familien

Vælger I at tage på camping i Sverige, er I sikrede en begivenhedsrig ferie. Lige meget om I er naturelskere eller storbyentusiaster, har Sverige noget for jer. Rejser I til Sverige for at opleve den smukke natur, kan I med fordel pakke vandreskoene eller cyklen. I Sverige er der masser af gode ruter, som I kan cykle eller vandre ad. I kan blandt andet tage på vandretur i nogle af de mange nationalparker såsom Kosterhavets Nationalpark og Tivedens Nationalpark. Her kan I opleve nærmest urørt natur og dyreliv og nyde freden, mens I færdes i både skov og langs søer og vandløb.

Storbyvisit

Storbyvisit

Er I ikke til ferie i det fri, kan I også vælge at nyde jeres ferie i en af Sveriges mange storbyer. Her kan I blandt andet besøge hovedstaden Stockholm, der byder på masser af kultur og turistattraktioner. I kan også besøge nogle af de andre store byer såsom Göteborg og Malmø, der hver byder på fantastiske kulturelle og historiske oplevelser.

Sjove og kulturelle aktiviteter

Sjove og kulturelle aktiviteter

Skal der være aktiviteter for børnene, er der mange at vælge mellem i Sverige. I kan blandt andet tilbringe en sjov og aktiv dag i nordens største forlystelsespark, Liseberg. I kan også hilse på Pippi Langstrømpe, Karlson på taget og Ronja Røverdatter, når I besøger Astrid Lindgrens Verden, der hylder en af Sveriges mest berømte forfattere og ikke mindst alle hendes populære børnebogsfigurer.

Nyd den lækre lokale mad og drikke

Nyd den lækre lokale mad og drikke

Sverige har en rig madhistorie, og mange af de klassiske svenske retter fortæller meget om Sveriges fortid. I kan blandt andet sætte tænder i svenskernes nationalret kødboller med kartoffelmos og tyttebærmarmelade. I kan også se havets store betydning for landet, når I smager på fisk i forskellige afskygninger. Her er særligt sild en populær ret. Til en sild hører der sig naturligvis også en akvavit, der er en af de mest klassiske drikke i Sverige. Er I mere til et forfriskende glas saft, kan I med sikkerhed også finde jeres favoritsmag med nogle af de dejlige bær fra Sveriges natur. I kan selvfølgelig også prøve nogle af de mere unikke drikke fra Sverige såsom filmjölk, der er et glas sur gæret mælk. I alle hjørner af Sverige kan I finde restauranter, der serverer alt fra lokale delikatesser og egnsretter til mad fra alle verdens hjørner.

Gå på opdagelse i Sveriges kultur

Gå på opdagelse i Sveriges kultur

Selvom I sikkert vil kunne genkende noget af Sveriges kultur fra Danmark, har Sverige også meget andet at byde på. I landet finder I en kultur, der både består af det historiske og traditionelle Sverige samt et moderne og multikulturelt samfund. Ønsker I at opleve noget af det traditionelle Sverige, kan I besøge nogle af de små byer, der nærmest står som en tidslomme. I kan også besøge nogle af Sveriges mange herregårde og slotte, som kan fortælle meget om Sveriges begivenhedsrige historie. Et af de mest berømte er Kalmar Slottet, der kan spores helt tilbage til 1180. I kan også opleve den store betydning, kunst og håndarbejde spiller i Sverige. I mange af de svenske byer finder I nemlig et væld af atelierer, kunsthåndværkerbutikker og gallerier såsom glaspusterier.  

Men Sveriges kultur er ikke kun fanget i fortiden. Stockholm er måske en af verdens mest moderne storbyer, der særligt er kendt for sin store diversitet. Her kan I opleve et væld af forskellige kulturer, der er blandet sammen til en moderne storby med masser af restauranter, museer, butikker, og hvad der nu ellers hører til.