Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Gelderland

Nyd ferien i Gelderland
Besøg den store nationalpark, Hoge Veluwe
Perfekt blanding af natur- og storbyferie
Besøg det spændende muZIEum
Undersøg regionens hovedstad, Arnhem
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Tag til Gelderland i Holland

Som det største område i Holland har Gelderland en masse at byde feriegæster i alle aldre! Den varierende og betagende natur giver fantastiske muligheder for vandring g cykling i området mens I kun skal køre i omkring en time for at komme til Hollands hovedstad, Amsterdam, hvor storbylivet summer og kanalerne snor sig gennem gaderne. Besøg de mange attraktioner i områder eller nyd afslapning for hele familien på campingpladsen. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Gelderland

4 unikke områder

4 unikke områder

Gelderland byder på 4 områder som hver byder på unikke oplevelser. Længst mod nord finder I Veluwe hvor I kan opleve fantastiske landskaber og smukke udsigter i blandt andet nationalparken Veluwezoom. Mod syd finder I byerne Arnhem og Nijmegen, som begge er historiske byer med et twist af kultur og moderne byliv. For de arkitekturinteresserede er området Achterhoek mod vest et besøg værd. Sidst men ikke mindst er der Rivierenland som betyder "Flodernes Land". Her kan I sejle på de mange floder der snor sig genne, de smukke landskab. 

Moderne byliv

Moderne byliv

De to historiske byer Arnhem og Nijmegen er begge et besøg værd hvis I er til byens summen. Bymidten i Arnhem er en hyggelig kombination af historiske bygninger, spækket med kultur og med et frisk pust af moderne byliv. De smukke bygninger i Nijmegen danner rammen om hyggelige gader og stræder rundt i byen. Også her er historie og kultur en vigtig del af bybilledet. 

Storslået arkitektur

Storslået arkitektur

I området Achterhoek byder de mange slotte og borge velkommen til mange arkitekturinteresserede turister hvert år. Byen er karakteriseret med landhuse rundt i landskabet og majestætiske slotte. Den bedste måde at opleve Achterhoek på et ved at snøre vandrestøvlerne eller stige på cyklen og bevæge sig rundt i landskabet. Når I kører i bil vil landskabet automatisk bevæge sig hurtigere forbi og I vil ikke kunne nå at få det hele med. 

Tæt på hovedstaden Amsterdam!

Tæt på hovedstaden Amsterdam!

Når I holder ferie i Gelderland, er det næsten et must-do at tage en dagstur til Hollands hovedstad, Amsterdam. Omkring en times kørsel, afhængig af hvor i Gelderland I befinder jer, til den ikoniske storby med kanaler, cykler og meget mere. At gå en tur gennem byens gader vil være en sjov oplevelse og der er masser hyggelige spisesteder, caféer, butikker og museer. 

Perfekt feriedestination for hele familien!

Perfekt feriedestination for hele familien!

En campingferie i Gelderland er oplagt for både familier med børn, par uden børn og venner der rejser sammen. Med det varierede landskab og mange forskellige attraktioner og oplevelser er Gelderland en perfekt destination for campingferien med både tid til afslapning og at være kulturelle.

Check også vores andre skønne rejsemål i Holland.