Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Dordogne

Highlights fra Dordogne
Fredelige og idylliske omgivelser fri for turister
Smukke oplevelser i naturen
Campingpladser af høj kvalitet
Besøg spændende grotter i regionen
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Dordogne

Denne region ligger inde i det franske landskab blot et lille stykke fra kysten. Dordogne er en lille perle af billedskøn natur og spændende seværdigheder, og alligevel vil du nok lidt føle, at du har det hele for dig selv. Da feriestemte gæster typisk søger enten til Paris eller ud mod de lange sandstrande, overser mange de andre fantastiske, men mere ukendte områder i det skønne land. For dig, der overvejer at tilbringe noget tid i Dordogne, er det dog en stor fordel, da du slipper for at skulle mase dig frem blandt andre turister i forsøget på at få et godt glimt af en given attraktion. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Dordogne

Tag på campingferie til Dordogne

Tag på campingferie til Dordogne

Der er mange gode overnatningsmuligheder i det smukke Dordogne, uanset om du har din egen campingvogn med eller ønsker at leje dig ind i et luksustelt, mobilhome eller feriehytte. Du kan finde campingpladser af høj kvalitet, hvor komforten er i top og faciliteterne er langt over standard. Mange pladser har swimmingpool til de, der gerne vil bade, og som foretrækker svømmebadet over flodens strande. Flere campingpladser ligger desuden i rolige og naturskønne omgivelser, hvor du kan få afslapning og feriestemning for alle pengene. Bestil campingferien her på friferie.dk eller kontakt vores hjælpsomme rejsekonsulenter på tlf. 7015 4141.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Aktiviteter i naturen

Aktiviteter i naturen

Dordogne-floden og dens mange små udløb er en af Frankrigs absolut mest naturskønne floder, og her er der rig mulighed for at ro i kano eller kajak, hvilket er en fantastisk måde at se landskabet og de mange hyggelige flodbyer på. At padle og flyde langs den stille strøm skulle efter sigende være en absolut fantastisk oplevelse. Det er også muligt at tage familien med ud på en rask cykeltur gennem de smukke omgivelser. Flere steder vil du også finde naturlige strande, hvorfra du kan nyde solen eller tage en svømmetur i floden og køle ned i det varme sommervejr. Er du på udkig efter lidt badeferie i Dordogne, kan vi anbefale et smut til Limeuil, som er en ekstremt idyllisk by, som oven i købet har en god og børnevenlig badestrand.

Grotterne i Dordogne

Grotterne i Dordogne

De største seværdigheder i Dordogne er en de fantastiske og spændende grotter. Grotte de Rouffignac er den ene af dem, og her har mennesker boet og levet for omtrent 12.000 år siden. I grotten kan du se adskillige hundredevis af indgraveringer af forskellige dyr, hvor de fleste forestiller mammutter. Man vil ved denne mere end 8 kilometer lange grotte blive ført rundt via et elektrisk tog, hvilket gør turen ekstremt afslappet og børnevenlig. Flere steder vil toget stoppe, og man kan stige af for at kunne beundre de utrolige billeder på tæt hold.

Besøg de berømte Lascaux-huler

Besøg de berømte Lascaux-huler

Også Lascaux-hulerne er et must, når ferien går til Dordogne! Disse huler indeholder fascinerende vægmalerier af heste, dådyr, bisonokser med mere, der både er farverige og detaljerede. Malerierne havde ved deres opdagelse i 1940 stor betydning for vores viden om menneskets livsstil, og hvor de første homo sapiens egentlig befandt sig i Europa. De fabelagtige Lasxaus-hulerne har desuden fået en velfortjent plads på UNESCOs verdensarv-liste.