Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Adriaterhavskysten

Highlights fra Adriaterhavet
Udsøgt gastronomi fra det italienske køkken
Familievenlige badestrande
Tag på familietur til Venedig
Et væld af store campingpladser
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping ved Adriaterhavskysten - Badeferie i Italien

Adriaterhavet er lig med sol dagen lang, børnevenlige strande, verdensberømt kultur og lækre italienske delikatesser. Tag på camping ved Adriaterhavet/Adriaterhavskysten og få oplevelser for hele familien - børn som voksne. Alt i alt er camping ved Adriaterhavet det perfekte ferierejsemål for familiens længeventede sommerferie. Hos Friferie sørger vi ikke kun for tryghed og sikkerhed på ferien, men også for, at I finder lige netop den campingplads, som opfylder jeres families ønsker. Så står ferien på camping ved Adriaterhavskysten, skal I ikke tøve med at ringe og få hjælp - Sammen finder vi jeres favoritcampingplads ved Adriaterhavskysten, så I kan få den skønneste badeferie og nyde hinandens selskab i de absolut bedste rammer. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Adriaterhavskysten

Den bedste badeferie i solrige Italien

Den bedste badeferie i solrige Italien

Camping ved Adriaterhavskysten er et populært feriemål på Italiens østkyst. Det skyldes til dels, at I her finder et af Italiens måske mest eftertragtede strandområder. De mange badebyer langs kysten emmer af liv, og det er muligt at dyrke en masse former for vandsport. Ved aftentid er der mulighed for at besøge mange gode restauranter og barer. Fra Adriaterhavskysten kan I også nemt tage ture til Trieste, Venedig eller besøge en af de mange småøer i lagunen. Hvis I er mere til pool end vandet i havet, har de fleste feriesteder her også pools som alternativ. Det mest populære område ved Adriaterhavskysten er Lidoen, hvor I finder nogle af vores mest populære campingpladser.

Strande fuld af aktiviteter og afslapning

Strande fuld af aktiviteter og afslapning

Hvis I er til mindre action, kan I blot nyde de lækre strande, som i høj grad også er børnevenlige. I kan ligge i solen og nyde solens stråler med en god bog eller bygge små sandslotte med børnene. Langs stranden er der rig mulighed for fællesaktiviteter og underholdning til børnene. Prøv hesteridning eller en af de hyggelige arrangementer for voksne om aftenen. Den slags underholdning finder sted hver eneste dag, og man skal ikke være tilbageholdende - det er bare med at slå sig løs i de lækre omgivelser.

Én af de største campingpladser langs Adriaterhavskysten

Én af de største campingpladser langs Adriaterhavskysten

Marina di Venezia tager hvert år imod mange børnefamilier – og det er med god grund. Denne campingplads er et sandt paradis, og mange af de besøgende kommer igen år efter år. Marina di Venezia ligger direkte ud til den lækre sandstrand på Adriaterhavskysten, der er kendt for sine gode sandstrande. Generelt når du ligger på stranden eller plasker i vandkanten på Adriaterhavskysten, er der altid mulighed for at besøge en af kystens mange standbarer. 

Campingferie med mange muligheder

Campingferie med mange muligheder

Er I ikke til det saltede havvand, kan I også boltre sig i et af områdets vandparker. Aqua Marina Park byder på 15.000 kvadratmeter, der er spækket med vandrutsjebaner, solområder, massagepools og hele ni andre pools. Poolområdet er altså både for vandhunden og solbaderen. Der er stort set ikke det, man ikke kan langs Adriaterhavskysten, og uanset om man er til shopping eller yoga, byder flere af områdets campingpladser på sjov og alsidig underholdning.

Gode campingpladser til den aktive ferie

Gode campingpladser til den aktive ferie

Union Lido er en af de bedste campingpladser ved Adriaterhavskysten. Hvad end du er til en afslappende ferie med familien, eller ønsker en aktiv ferie, så har denne store campingplads de perfekte rammer. Fra pladsen er der direkte adgang til den flotte badestrand, hvor det blå flag, der står for sikkert badevand, altid flagrer. 

Pool og strand på campingferien ved Adriaterhavet

Pool og strand på campingferien ved Adriaterhavet

Mange af campingpladserne langs Adriaterhavskysten har privat strand og strækker sig over store områder - ofte med lækre vandlande. Med det lækre vand og den store sikkerhed er der altså garanti for gode dage ved stranden. Når det kommer til legepladser og fitness, findes der også flere muligheder, og der er rig mulighed for at fortsætte sin træning, selvom man er på ferie i et af Europas lækreste områder.

Campingpladser fyldt med sjove aktiviteter

Campingpladser fyldt med sjove aktiviteter

Pra delle Torri er campingpladsen, der nærmest ligger helt ude på den gyldne Adriaterhavskyst, og samtidig har en af Italiens største vandparker. Poolområdet strækker sig over 34.000 kvadratmeter og har alle de vandlege og rutsjebaner, som børn og andre vandhunde kan drømme om.

Er man ikke til vandpjaskeri, finder man også spabade og liggestole langs kysten. Alternativt kan man søge mod den private strand, hvor der også foregår mange aktiviteter. Flere af campingpladserne har desuden en golfbane, men du kan også prøve kræfter med beachvolley, windsurfing, bueskydning og meget mere. Om aftenen kan du koble af på en af restauranterne eller læne dig tilbage til et professionelt underholdningsshow.

Her kan i se vores andre skønne rejsemål i Italien.

Find din næste campingferie her på siden eller ring på 7015 4141 for mere information.