Banner

Ferieparker i Utrecht

Nyd en skøn ferie i en ferielejlighed i Holland, med familievenlige udflugter, malerisk natur og hyggelige byer! Alt dette finder I i provinsen Utrecht. Gennem byerne løber kanaler og floder, hvor I kan tage på bådture eller spise frokost langs de snoede kanaler. I Holland kan I nyde lune og dejlige temperaturer i sommermånederne, og dermed er det perfekte tidspunkt at besøge de hollandske provinser, hvor I kan glæde jer til sjov og ballede i vores ferieparker. 

Læs mere

1

resultat

9.3
feriepark-de-utrechtse-heuvelrug
1/25
Rolige omgivelser
Pool og badesø
Masser af aktiviteter
Diverse spændende omgivelser

12.464 kr.

Fra:

10.133 kr.

July 24 - 7 nætter, 2 voksne
10 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Besøg Utrecht by

Når I ellers besøger Utrecht by, så kan I gå shopping-amok. Her finder I både hollandske lokale brands, men også mange af de større velkendte internationale kæder. Leder I efter aktiviteter i byen, som vil underholde hele familien, så besøg Rietveld Schröder Huis, Dick Bruna Huis, Catharijneconvent, Centraal Museum eller Museum Speelklok. Selv en gå en tur langs kanalerne er en skøn oplevelse, når I besøger Utrecht. 

Seværdigheder og skønne byer

Utrecht er den mindste provins i Holland, men lad ikke det stoppe jer for at bestille ferieparker og ferielejligheder i dette område. Glæd jer til at besøge naturparker, se gamle slotte eller shopping i hyggelige byer. Udover Utrecht by, så skal I også besøge de mindre byer udenfor centrum, heriblandt, Wijk bij Duurstede og Loenen, hvor I kan udforske mange spændende slotte såsom Kasteel de Haar. 
 

Hvorfor skal jeres næste ferie være i Utrecht?

Highlights i Utrecht, som I kan glæde jer til:

  • Flotte ferieparker og ferielejligheder
  • Besøg kirketårnet Dom Tower
  • Besøg zoo og dyreparker med børnene
  • Flotte naturreservater