Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Toscana

Highlights fra Toscana
Et væld af kulturelle oplevelser
Fortryllende landskaber med vinmarker
Lokale retter og gode toscanske vine
Besøg Pisa og Firenze
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i skønne Toscana - se hele udvalget her

I dag kalder flere og flere Toscana for en af Italiens skønneste regioner. Dette er ikke helt uden grund - den rige kulturarv, de stolte madtraditioner og smukke landskaber danner rammerne for den skønneste familieferie i Toscana. Blandt andet derfor skal I tage på campingferie i dette smukke område. I disse smukke rammer kan I nyde en luksus campingferie langt fra hverdagens stress og jag. Lad jer forkæle af den italienske mad i verdensklasse, nyd et godt glas vin til de lune sommeraftener eller tag på oplevelse i den idylliske natur. Hvis dette lyder som drømmeferien for jeres familie, er I meget velkomne til at ringe - Vi bestræber os på at yde den bedste service for vores glade feriegæster. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Toscana

En ferie med kultur og natur

En ferie med kultur og natur

Toscanas rige kulturarv har gjort området til et sandt mekka for kulturinteresserede. Det betragtes næsten som et land indenfor et land, og UNESCO har da også tilføjet en række lokaliteter i området til verdens kulturarv. På listen over verdens kulturarv finder man det historiske centrum i Firenze. Dét, samt de mange fredede naturreservater, gør Firenze til et populært turistmål for millioner af gæster hvert år. Hvis man ønsker at opleve Firenze, men gerne vil bo lidt uden for byen, er det helt oplagt at tjekke ind på én af de mange gode campingpladser i området, der også tilbyder skønne ferieboliger. En halv time fra hovedbyen Firenze finder man Camping Norcenni midt i Toscanas smukke bakker. Denne plads siges at være en af de smukkeste campingpladser i hele Italien, og udsigten derfra gør Camping Norcenni værd at besøge. Her finder du også lækre faciliteter såsom to gode poolkomplekser, der byder på pools til både børn og voksne. Der er underholdning i alle afskygninger, og her kan du dyrke forskellige former for sport.

Flere af campingpladsernes placeringer gør det desuden nemt at tage på udflugter til Pisa og Rom, hvis man eksempelvis allerede har besøgt Firenze, som også er oplagt at besøge.


Ferie blandt uspoleret natur

Ferie blandt uspoleret natur

Området byder på mange smukke oplevelser i naturen. Langs kysten finder man brede sandstrande, med lavt børnevenligt badevand eller smukke stejle klippe, oplagte til udspring. I beskyttede naturreservater kan du se laguner og mange trækfugle, eller besøg den fantistiske Apuan bjergkæde  og nyde den uspolerede natur. Hvis du ønsker at bo tæt på dette smukke sceneri er Camping Park Albatros stedet for dig og din familie, her I kan nyde pladsens gode faciliteter, den skønne natur eller byen San Vincenzo, som ligger ti kilometer fra pladsen.

Toscanske lækkerier og lokale vine

Toscanske lækkerier og lokale vine

På en ferie i Toscana vil det været ærgerligt ikke at smage nogle af regionens retter. Det toscanske køkken er kendt for sine lokale råvarer og rustikke udtryk. Råvarerne kommer gerne direkte fra lokale landmænd eller markeder, og basiselementerne i køkkenet er grøntsager, spelt, brød og bælgfrugter, hvilket giver maden det rustikke udtryk. Den typiske appetizer er ristet brød med kyllingelever, salami og en form for tomatsalat ved navn panzanella. En forret er typisk en suppe, og til hovedret er specialiteterne i Toscana perlehøns, lokalt svinekød eller en grillet T-bone steak.

Du kan selvfølgelig ikke nyde en god lokal middag uden at smage områdets gode vine. Vinproduktionen i Toscana er af høj kvalitet, og både i befolkningens bevidsthed og i landskabet er vinproduktionen ikke til at overse. Mange lokale producerer vin til egetforbrug, fordi klimaet og området har perfekte muligheder. I Toscana producerer man også Vin Santo, der er en likøragtig og sød vin, som er perfekt til din dessert.

Check også vores andre skønne rejsemål Italien.