Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Mecklenburg-Vorpommern

Et væld af naturoplevelser
Flere smukke naturparker
Romantiske kystområder og rolige søer
Kendt for sine mange kanaler
Gode muligheder for at udforske området
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburg-Vorpommern er beliggende i det nordlige Tyskland, hvor det emmer af smukke naturoplevelser. Stille søer, romantiske kystområder og store skove er blot noget af det natur, I kan udforske i området. Bosætter I jer på en campingplads, har I de bedste forudsætninger for at koble helt af på pladsen og tage på udflugter i området. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Mecklenburg-Vorpommern

Camping i Mecklenburg-Vorpommern

Camping i Mecklenburg-Vorpommern

Med kystlinje ud til Østersøen finder man en skøn feriedestination i Tyskland – nemlig Mecklenburg-Vorpommern. Området er ideelt til campingferie og har masser natur og kultur at byde på. Området er også kendt for sine mange små kanaler, hvilket har givet dem en hel ny form for campingoplevelse: Freecamperen. Freecamperen er en kombination af camping og kanalsejlads, som giver dig muligheden for at campere til søs. Både langs kysten og længere inde i landet finder man masser af muligheder for at campere på fine campingpladser i Mecklenburg-Vorpommern, hvorfra den skønne natur ikke er mere end et stenkast væk. 

Badeferie ved Østersøen

Badeferie ved Østersøen

Selvom I ikke er kommet langt syd for den danske grænse, er der rig mulighed for at besøge en lækker badestrand. Ved halvøen Darß findes hvide klitter og en strandpromenade omgivet af skov. Vandet er skønt, og på en varm dag er det ligesom at være på ferie helt nede sydpå. Tysklands første to miljøvenlige campingpladser er placeret her, og campingkulturen er boomet her på grund af mange timer med solskin, landets største net af kanaler og søer, 1900 kilometers kyst med mulighed for at surfe og bade, og så har delstaten også mange kurbadebyer. Alt i alt er dette altså den perfekte destination til en afslappet ferie.

Ferie med naturisme

Ferie med naturisme

I Tyskland er badegæsterne mere frisindede end herhjemme. Det er derfor langt mere udbredt at solbade og bade uden noget tøj på kroppen. Der findes derfor også en del campingpladser eller søbredder i naturparker, hvor det er mest naturligt at få sol på hele kroppen. Man kan dog også sagtens bade i indlandssøer, hvor det ikke er tilfældet. Nationalparken Hekseskoven er en god familieplads, hvor man kan vandre, bade, sejle i kano og klappe de frigående dyr.

Flotte naturoplevelser

Flotte naturoplevelser

Denne nordtyske delstat rummer hele tre nationalparker, hvoraf den største i regionen, Vorpommersche Boddenlandschaft, er kysten samt de mange øer, der er beliggenheden til et sandt fugleparadis. En anden besøgelsesværdig nationalpark er Jasmund, hvor blandt andet det majestætiske højdepunkt i 118 meter op over Østersøen på kridtkysten vil betage jer. I hjertet af Mecklenburgische ligger Müritz-Nationalpark, hvor der havørnen kan spottes over de idylliske søer.

Check også vores andre skønne rejsemål i Tyskland.