Banner

Camping Korfu

På Grækenlands vestkyst ligger øen Korfu, som er en grøn ø fyldt med mange oliventræer og tilbyder et dejligt og varmt klima. Korfu er en underskøn og paradisisk ø med sine mange oliventræer og de farvestrålende blomster. Derudover har øen også nogle af de smukkeste og skønneste sandstrande. Book online her på siden, eller kontakt os på telefon 7015 4141, hvis du ønsker en campingferie til Korfu.
Læs mere

1

resultat

Camping Karda Beach
7
karda-beach
1/15
Kun 100 meter fra stranden Dassia
Lækkert poolområde på pladsen
Masser aktiviteter og underholdning for hele familien
Gode faciliteter, indkøb og restaurant på pladsen
Fra: 4.177 kr.
June 16 - 7 nætter, 2 voksne
1 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Byen ved Korfu

Befolkningen af Korfu er usædvanligt venlige og imødekommende. Korfu by har en meget gammel fæstning, Paleo Fourio, der ligger på den store plads. Herfra kan man sidde på en restaurant eller en café og nyde mad og drikke. Nogle turister søger også at gå til Liston, som er en arkade der blev bygget af franskmændene. Korfu by byder på en enormt elegance og skønhed. 

Strande ved Korfu

Øen Korfu har mange strande til forskellige typer af turister. Der er både strande der er ensomt beliggende og indbyder til privatliv, men der er også strande med masser af mennesker, barer og restauranter. De lange strande ved Korfu har gyldent sand og er gode til børnefamilier, men man kan også finde strande med klipper og sten. De har dog det til fælles at havet er krystalklart og azurblå. 

Aktiviteter og seværdigheder på Korfu

Badning er det hele store hit på Korfu, men der er flere forskellige muligheder for vandsportsaktiviteter. Det kunne eksempelvis være dykning, snorkling, windsurfing eller jetski. Der er dog også historiske seværdigheder med de mange gamle fæstninger. Man kan selvfølgelig også nyde godt af at opleve de millioner af oliventræer som øen består af. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Grækenland.