Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Korsika

Highlights fra Korsika
Flotte naturoplevelser og spændende byer
Oplev en særlig side af Frankrig
Afslappet feriestemning på øen
Gyldne badestrande og krystalklart hav
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Korsika

Beliggende ca. 180 kilometer sydøst for Nice og kun lidt over 10 kilometer nord for den italienske ø, Sardinien, er den franske ferieø, Korsika, placeret. På trods af at Korsika nu tilhører Frankrig, har øen deres helt egen måde at gøre tingene på, et andet folkefærd og lokalt mad. En tur på Korsika er derfor en helt unik oplevelse, hvor du møder en helt anden side af det Frankrig, man ellers kender. Oplev smuk natur, hvide badestrande og klart, blåt vand samt et øliv, der vil få en til at kunne koble helt af fra hverdagens stress og jag. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Korsika

Camping på Korsika

Camping på Korsika

Der er mange gode campingpladser på Korsika, og I kan selv bestemme, om det er mere luksustelte eller mobilehomes, der passer til jeres families ønsker og behov. De fleste campingpladser ligger ud mod vandet og giver jer den perfekte feriestemning på den solrige ø. Der er en hel del aktiviteter og tonsvis af steder, man bør se - På Korsika kommer I i hvert fald ikke til at kede jer! I er velkommen til at ringe til vores erfarne rejseeksperter på tlf. 7015 4141 for mere information. Campingferien kan bookes direkte her på siden. 

Udforsk det smukke Korsika

Udforsk det smukke Korsika

Når du er på Korsika, skal du, udover at opleve byen Corte, også en tur ud i det smukke landskab. Besøg naturreservatet Réserve Naturelle de Scandola, der kun kan nås med en tur på vandet. UNESCO-naturreservatet har nemlig ingen stier eller veje, der fører dertil, hvilket skaber en helt specielt atmosfære. Efter et par betagende naturoplevelser, kan I nyde noget koldt at drikke på en af de hyggelige caféer i de stemningsfyldte gader i den livlige og romantiske by, Ajaccio.

Spændende byer at besøge

Spændende byer at besøge

I kan også gå på opdagelse i gamle, charmerende byer på Korsika, som vil få en til at tænke tilbage i tiden. Slå for eksempel vejen forbi bjergbyen Corte, der med citadellet på klippetoppen og den særlige atmosfære er noget helt for sig selv, som I ikke må snyde jer selv for. Byen er desuden øens eneste universitetsby, som gør, at der er en speciel stemning fra de unge studerende. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.