Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Dalmatien

Highlights Dalmatien
Sejl til uspolerede øer fra Zadar
Krystalklart havvand og gode strande
Besøg byerne Split og Dubrovnik
Luksuriøse campingpladser
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping Dalmatien - smukker byer, rig natur og krystalklart badevand

Dalmatien er Kroatiens største feriedestination – og med god grund. Tag på camping til Dalmatien og oplev en region med smuk og velbevaret natur; lækkert, rent og krystalklart badevand og hyggelige byer som Split og Dubrovnik. Der er nærmest garanteret godt sommervejr og behagelige badevandstemperaturer når i tager på camping til det kroatiske rejsemål Dalmatien. Der er masser af børnevenlige strande – nogle med sand, andre med sten eller klipper - fælles for dem alle er, at badevandet i denne region er krystalklart. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Dalmatien

Perfekte kyster til badeferier og aktive ferier

Perfekte kyster til badeferier og aktive ferier

Dalmatiens skønne placering åbner op for et hav af muligheder og aktiviteter, hvis I vælger camping hertil. Flere steder kan man leje kanoer og få lov at se området fra helt nye vinkler og perspektiver. Der er også mulighed for at komme på små endags-sejladser ud til øerne omkring eller tage på snorkle- eller dykkerture. 

I kan naturligvis også bare blive på stranden og pjaske i vand eller ligge ved campingpladsens swimmingpool og nyde sol. Alternativt kan man jo lave en blanding: Halv aktiv ferie, halv afslapning.

Man må heller ikke glemme at nævne øen Krk, hvor I kan bade i de mest billedskønne omgivelser med små og brusende vandfald. 

Dalmatien er uden tvivl et paradis for vandhundene, men også for dem, der blot nyder ro, stilhed og overdådig natur.

Besøg Dalmatiens hyggelige byer

Besøg Dalmatiens hyggelige byer

Når I trænger til at komme lidt væk fra campingpladsen, kan I tage et smut ind til en af Dalmatiens hyggelige byer. Byen Split er nok den meste kendte, og her finder I lange, palmeklædte strandpromenader, caféer, restauranter, små markeder og andre shoppingmuligheder. Den gamle bydel består mildest talt af et stort palads - Diocletian’s Palace – der absolut er værd at se. Drik også en øl eller sodavand på byens torv, hvor der ofte er gadeoptræden.

Dubrovnik er en anden by, der er værd at besøge. Byen var engang en selvstændig republik i en årrække. Byen har en masse hyggelige gader, og hvis man er frisk på en gåtur, kan man komme op at gå på den cirka 2 kilometer lange bymur, hvorfra man vil få den mest fantastiske udsigt.

De bedste campingpladser findes i Dalmatien

De bedste campingpladser findes i Dalmatien

Planlægger I en campingferie til Kroatien, har I gode muligheder for at finde skønne luksuscampingpladser til både venner, par og familier med børn. Særligt kan man fremhæve:

  • Camping Solaris Beach Resort, hvor I kan bo i forrygende mobile homes med plads til op mod 4 personer. I får desuden gode faciliteter som swimmingpool, restauranter, minigolf og meget andet – og så ligger pladsen oven i købet helt ud til havet.
  • Camping Zaton ligger ved et af landets lækreste og samtidig mest børnevenlige strande, men har også et stort poolområde med rutsjebaner, hvis I ikke er meget til saltvand. Zaton har også en masse forskellige boldbaner til dem, der gerne vil holde sig i form på ferien eller blot trænger til noget aktivt kvalitetstid med venner og familie.
  • Camping Pine Beach Pakostane er en flot campingplads ud til det krystalklare vand, men det helt særlige er, at I her kan få All-Inclusive!
  • Camping Belvedere Trogir byder på en fin pool direkte til stranden og mange faciliteter samt aktiviteter.
  • Camping Split har adgang til to strande, har en dejlig pool og ligger i smukke omgivelser ved stranden.
Sejl til Dalmatiens små øer

Sejl til Dalmatiens små øer

Ud fra kysten ved byen Zadar er der desuden en hel del små øer, der gør det muligt for jer at komme ud at udforske nogle helt ubeboede områder af dejlige Kroatien. 

Friferie er ekspert i camping til Dalmatien og tilbyder et stort udvalg af alle de bedste pladser. Se udvalget her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7015 4141 for tips og råd om camping i Dalmatien regionen.