Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Paris-området

Highlights fra Parisområdet
Storslåede og klassiske seværdigheder
Rig på romantiske oplevelser
Intime restauranter og velduftende bagerier
Hyggelige campingpladser for hele familien
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping Paris - storby og afslappende campingliv

Paris behøver vel i virkeligheden ikke nogen længere introduktion. Byernes by – og nok også kærlighedens by – har altid været Frankrigs helt store skat, og det tiltrækker hvert år massevis af turister, der gerne vil se det ikoniske Eiffeltårn samt spise croissanter og drikke kaffe på en af de små, romantiske fortovscaféer. Og så er der naturligvis Triumfbuen på Place Charles de Gaulle; verdens største museum, Louvre, med den kendte glaspyramide, hvor det uvurderlige Mona Lise hænger; for ikke at glemme den smukke kirke, Basilique du Sacré-Cæur. Bestil camping til Paris og kombiner alle disse fantastiske oplevelser med det frie og afslappende camping hvor i bor i skønne mobilhomes. Når I tager på camping i området tæt på Paris er i kun en smuttur fra byen med med adgang til alle pladsen faciliteter. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Paris-området

Oplev Paris

Oplev Paris

Når I går rundt og udforsker de små gader, vil I sandsynligvis også komme forbi en hel del hyggelige steder, der tiltrækker jer – enten med den skøn duft eller den romantiske indretning. I Paris kan det helt bestemt anbefales, at man lægger vejkortet væk og udforsker de små gader og bagveje; følger sin intuition og lader eventyrlysten føre en frem til nogle af de mange skjulte perler. Ud over de kendte ikoniske steder og bygninger er byen i sig selv værd at se nærmere på. En tur i Musée Rodi kan klart også anbefales og er børnene med på ferie i Paris, er turen til Disneyland også helt oplagt.

Særlige spisesteder i Paris

Særlige spisesteder i Paris

Det kan næppe være nogen nyhed, at Paris er fyldt med små kaffebarer, hyggelige caféer, velduftende bagerier, udsøgte brasserier og unikke restauranter. Paris er simpelthen madmekka i topklasse. Hvis du er på jagt efter en virkelig, virkelig god kaffe, bør du holde din eftermiddagspause og hvile benene på Republique of Coffee. Stedet serverer nok en af Paris’ bedste kopper, og så er der i øvrigt hyggeligt og hipt på samme tid. Her serveres desuden også mad, hvis sulten er ved at melde sig.Og nu vi er ved kaffen, er Le Peloton Café også et besøg værd. Her er en god atmosfære og venlig servering. Ejerne af den lille café arrangerer desuden cykelture rundt i storbyen, hvis man ønsker at se Paris på en lidt anden måde.

Café des Musées er et godt valg til både frokost og aftensmad. Her kan du få et rigtigt fransk måltid mad, og deres bearnaise (en rigtig franks klassiker) skulle efter signede være helt fantastisk.


Camping i Paris

Camping i Paris

Skal du, vennerne eller familien på camping i Paris-området, er der en del fantastiske luksuscampingpladser at vælge imellem. En af de mest anbefalelsesværdige er Camping Maisons Laffitte, der ligger forholdsvist tæt på midtbyen, men samtidig naturskønt, da den er omringet af vandet fra floden La Seine.

Også Camping Le Chêne Gris. Pladsen ligger et godt stykke længere væk fra byen, men togstationen er tæt på. Til gengæld har I Disneyland tæt på, og campingpladsen med dens store swimmingpool gør det til et oplagt sted for børnefamilier. Find evt. mere information her på siden, eller ring på 70 15 41 41.

Check også vores andre rejsemål i Frankrig.