Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Spanien

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Spanien - lækre strande, god mad og udflugter

Det er ingen hemmelighed, at Spanien er et af danskernes foretrukne camping rejsemål i Europa og med god grund. Der venter jer uforglemmelige oplevelser ned langs kysterne ved Costa Blanca, Costa Dorada eller Costa Brava, hvor I finder det bedste camping i Spanien. Her kan I kombinere badeferie med byernes lokale charme og enestående naturoplevelser. I har også mulighed for at boltre jer i de mange fantastiske storbyer, der findes i Spanien. Derudover er tapas, sangria og unik arkitektur ligeså nogle af de ting, der kan give jer en uforglemmelig oplevelse når I tager på camping i Spanien. Mulighederne er altså mange for camping i Spanien. Har I spørgsmål til jeres næste drømmeferie i Spanien skal I ikke tøve med at kontakte os, fordi på Friferie er vi eksperter i camping i Spanien. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Spanien (5)

Costa Dorada
Costa Dorada løber fra Barcelona og ned til Delta de L’Ebre i det nordøstlige Spanien. Denne kyststrækning kaldes ”Den Gyldne Kyst” og...
Lange sandstrande
Besøg byer med spændende historie
Oplev floddelta fyldt med fugle
17 campingpladser
Costa Blanca
Denne smukke kyststrækning ligger i den spanske provins, Alicante. Costa Blancas kyst strækker sig over hele 200 kilometer med masser af enestående...
Enestående hvide sandstrande
Smukke naturparker med vandfald og klipper
Besøg stemningsfylde byer
3 campingpladser
Cantabrien
Cantabrien er et populært rejsemål for spanierne selv, men er endnu ikke blevet et internationalt masseturistmål. Det betyder, at området har bibeholdt...
Autentisk spansk charme
Masser af kulturskatte
Skønne sandstrande langs kysten
2 campingpladser
Costa del Azahar
Costa del Azahar er en lidt overset ferieperle på den spanske kyst, som giver den perfekte kombination af badeferie og byoplevelser for...
Smukke gyldne sandstrande
Familievenlige oplevelser
På bybesøg til Castellón
2 campingpladser
Costa Brava
Costa Brava-kysten er beliggende nord for Barcelona, som med god grund er en af Spaniens mest populære camping ferierejsemål. Maleriske kystbyer, lækre...
Flotte sandstrande langs kysten
Besøg maleriske fiskerbyer
Oplev arkitektioniske bygningsværker
39 campingpladser

Læs mere om Spanien

Kombinér sol og aktiviteter i fantastiske Spanien

Kombinér sol og aktiviteter i fantastiske Spanien

Skal I på campingferie til Spanien, er mulighederne mange og vejret lækkert solrigt! Her kan I kombinere strandliv ved det azurblå Middelhav med spændende og unikke udflugter inde i landet. 

Hos Friferie tilbyder vi et stort udvalg af camping på Costa Brava kysten eller Costa Dorada i Catalonien, hvor I er tæt på storbyen Barcelona, som må siges at være den absolut mest dynamiske storby i landet. I finder et væld af muligheder for i Spanien, hvor I kan slikke sol hele dagen, nyde et godt glas vin i skyggen og tage en dukkert i en lækker og familievenlig pool. Spanien er på mange måde et oplagt valg, hvis I er på jagt efter en camping i Spanien for hele familien.

Populære, spanske campingpladser

Populære, spanske campingpladser

Spanien byder på skønne campingpladser med store poolområder, sjove vandlande, mange aktiviteter og lige ved stranden. Vi anbefaler bl.a.:

Strandene på camping i Spanien

Strandene på camping i Spanien

Når i tager på camping i Spanien findes utallige fantastiske og gyldne strande, som er særdeles børnevenlige. Særligt på Costa Brava ved det skønne Middelhav findes der 200 kilometer lange strande med gyldent sand og helt klart vand. 

I Costa Dorada findes der det fineste sand. Det er dog ikke kun strande, der lokker mange danske børnefamilier på camping i Spanien kør-selv-turister til landet hvert år. Det er i den grad også den smukke og alsidige natur. Landskabet byder både på bredde floder, enestående skove, betagende bjerge og flotte søer. 

Hvis I kommer forbi Barcelona, er det et absolut must, at I besøger Sagrada Familia, som er en endnu ufærdig kirke, som anses for at være Antoni Gaudis største mesterværk.

Uforglemmelige smagsoplevelser på camping i Spanien

Uforglemmelige smagsoplevelser på camping i Spanien

Campingferie i Spanien byder på uforglemmelige og velsmagende madoplevelser ud over det sædvanlige. I finder alt fra tapas til paella på menukortene, og der er masser af velsmag og kvalitet i de gastronomiske traditioner. 

I skal ikke snyde jer selv for at prøve de berømte tapas som uden tvivl er landets nationalret. Her har I mulighed for at nyde massevis af forskellige spanske råvarer som parmaskinke, oliven og chorizo. Frisk fisk og skaldyr er også at finde langt de fleste steder, men du kan også nyde dem i en paella, som består af ris og diverse grøntsager og skaldyr. 

Camping i Spanien er lig med Solskin, varme og lækkert vejr

Camping i Spanien er lig med Solskin, varme og lækkert vejr

Spanien byder på hele tre klimatiske zoner, hvor atlanterhavsklimaet er repræsenteret længst mod nord, hvor kølige vinde fra Atlanterhavet regulerer temperaturen. 

I det centrale Spanien er der kontinentalt klima med meget varme somre og næsten ingen regn. 

På den Iberiske halvø er der overvejende middelhavsklima med milde vintre og meget varme somre. Det betyder, at uanset hvornår på året I skal rejse, kan I finde en destination med solskin i timevis samt varmt og lækkert vejr. 

I finder i langt de fleste spanske campingpladser langs middelhavskysten i områderne nord og syd for Barcelona. Tag på camping i Costa Brave (nord for Barcelona) og Costa Dorada (syd for Barcelona) og oplev det skønneste vejr. Her er sommeren skøn med varmt vejr og kølen briser fra Middelhavet.