Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Costa Brava

Highlights fra Costa Brava
Frodig natur i klippeområder
Flotte sandstrande langs kysten
Oplev arkitektioniske bygningsværker
Besøg maleriske fiskerbyer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping Costa Brava - Et sandt ferieparadis for hele familien

Costa Brava-kysten er beliggende nord for Barcelona, som med god grund er en af Spaniens mest populære camping ferierejsemål. Maleriske kystbyer, lækre sandstrande og billedskøn natur er hvad, I kan glæde jer til på en ferie til det solrige Costa Brava. Der er rig mulighed for at bo i skønne mobilhomes og telte i skønne omgivelser med kystens væld af luksuriøse pladser, som er udstyret med faciliteter for alle aldre og enestående beliggenheder ved den betagende kyststrækning med direkte adgang til stranden. Tag på camping i Costa Brava med Friferie og oplev vores store udvalg af håndplukkede pladser som skaber de perfekte rammer for en sjov og aktiv familieferie. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Costa Brava

Costa Bravas attraktive campingpladser

Costa Bravas attraktive campingpladser

Friferie tilbyder nogle af Spaniens bedste campingpladser, hvis ferien går til Costa Brava. Især campingpladserne Camping Playa Brava, Camping El Delfin Verde og Camping Cala Gogo er nogle af de mest populære pladser grundet deres indbydende poolområder, alsidige faciliteter og mange aktivitetsmuligheder for både børn og voksne. Skal familiens næste campingferie gå til en af Spaniens smukkeste kyster, kan I bestille ferien direkte her på vores website eller kontakte vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141 for hjælp til booking eller blot ønsker gode råd og tips. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Spanien.

Skøn kyststrækning til strandferie og vandsport

Skøn kyststrækning til strandferie og vandsport

Costa Brava-kysten strækker sig over 214 kilometer fra Blanes i syd og helt til den franske grænse. Langs strækningen bugner det med flotte sandstrande, som både små og store vandhunde kan boltre sig på. Costa Brava er kendt for sit klare vand og sine mange smukke sandstrande, som hvert år besøges af et utal af glade feriegæster, som kommer for at nyde den varme sol, den udsøgte spanske mad og den afslappede stemning. Grundet klipperne i havet ud for kysten byder Costa Brava også på rigtig gode muligheder for både snorkling og dykning samt diverse andre former for vandsport. Badebyerne ligger på én lang række langs denne kyststrækning, og du skal derfor slet ikke tvivle på, at du finder dig en strand, der passer til dine og din families ønsker og behov.

Besøg de hyggelige fiskerbyer

Besøg de hyggelige fiskerbyer

Med sin placering ud til Middelhavet er der naturligvis en stolt fiskertradition i dette område, og det kan stadig tydeligt ses i de mange små, hyggelige byer. De charmerende fiskerbyer ligger overalt på Costa Brava-kysten og er sublime til både dagsture og kortere gåture grundet den helt særlige stemning. Der er masser af spændende og historiefyldte byer at besøge, og med de kønne, gamle fiskerhuse, er det også en oplevelse i sig selv blot at gå en tur i gennem byerne og suge, alle indtrykkene til sig. Naturligvis skal I heller ikke snyde jer selv for at smage på de mange fisk- og skaldyrsretter, som serveres på hvert et gadehjørne - og gerne med udsigt over havet! 

Bemærkelsesværdige bygningsværker

Bemærkelsesværdige bygningsværker

Foruden smukke sandstrande og hyggelige fiskerbyer byder Costa Brava på masser af arkitektoniske perler og spændende bygningsværker. I kan f.eks. se ruinerne af et gammelt, græsk tempel Ampurias, som er det vigtigste arkæologiske område i hele Spanien og stammer fra den græske kolonisering tilbage i cirka 500 f.v.t.
I byen Ripoll finder I et gammelt benediktinerkloster, som blev grundlagt i år 888 og byder på masser af fascinerende historie. Bygningen er renoveret og er et smukt arkitektonisk mesterværk. Også i San Juan De La Abadesas er der et fint, gammelt kloster, som er et besøg værd.

Frodig natur mellem bjergene

Frodig natur mellem bjergene

Costa Brava er rig på flotte naturoplevelser, da området er fyldt med smukke bjerge og frodig natur. Costa Brava ligger med Pyrenæerne i baggrunden og har nogle af Middelhavets mest storslåede klippeområder. En køretur langs kysten giver et indblik i den meget skiftende natur, hvor der er sandstrande som bekendt utallige af, men overdådige klippeskråninger er der også en hel del af. Mellem bjergene er der frodig natur, som lægger op til fine vandre- og cykelture, hvis familien har brug for et afbræk fra stranden. På denne måde kan I trække jer tilbage fra kysten sprudlende liv og nyde ferieroen i idylliske omgivelser.