Banner

Camping Kreta

Besøg Kreta, Grækenlands største ø, som er kendt for sine enestående landskaber, lækre mad og rige kultur. Hvis I overvejer en campingtur på Kreta, så læs mere her om alle de fantastiske ting Kreta har at byde på!
Læs mere

2

resultater

Ingen anmeldelser
apollonia
1/18
Fra: 4.701 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
1 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Eco Dome Resorts
Ingen anmeldelser
eco-dome-resorts
1/11
Fra: 18.163 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Hvorfor skal I tage på camping på Kreta?

Camping på Kreta er det perfekte sted til at fordybe sig i øens skønhed og fantastiske udsigter udover Middelhavet og bjergtoppe. Forestil jer at vågne op med udsigt til det azurblå hav og I kan få skuldrene helt ned med ren afslapning og familiehygge. Mange af campingpladserne ligger strategisk tæt på populære seværdigheder og giver jer mulighed for en autentisk oplevelse tæt på naturen og kulturen.

Mad og kultur

I har så mange skønne retter at glæde jer til fra det græske køkken, som er kendt for fantastisk smag. Oplev den autentiske smag af retter som moussaka, tzatziki, og souvlaki. Lad jer forføre af lokale vine eller besøg en lokal vingård og hør mere om de græske druer. Besøg øens lokale markeder, hvor I kan købe og smage lokal produceret varer, samt finde små souvenirs.

Seværdigheder og oplevelser på Kreta

Kreta er en dejlig ø, som har mange seværdigheder I kan se frem til at opleve. Fra det historiske Knossos-palads, der vidner om Minoernes gamle civilisation, til de smukke rosa-farvet sandstrande. Hvis I ønsker en mere kulturel oplevelse, kan I besøge nogle af de mange traditionelle landsbyer, med smukke bygninger, små butikker og cafeér, en perfekt måde at bruge eftermiddagen på. Uanset om I er historieentusiaster eller strandløver, har Kreta noget for jer!