Banner

Camping Montenegro

Hvis du og din familie vil på en uforglemmelig sommerferie, så er camping i Montenegro et perfekt valg. Montenegro har en masse at byde på for både store og små familiemedlemmer samt par og venner. I landet findes et væld af idylliske byer samt autentiske restauranter, og I kan både slappe af, udforske kulturen eller prøve kræfter med vandsport og vandring i den smukke natur. Montenegro ligger på Balkanhalvøen og er et godt og billigt alternativ til de mange andre populære campingdestinationer i Europa.
Læs mere

4

resultater

MCM Camping
8.2
mcm
1/23
Restaurant og legeplads
En af de bedste badebyer
Gratis wi-fi-adgang
Pool og dejlig privat strand
Fra: 921 kr.
June 22 - 3 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
7
safari-beach
1/18
Besøg byen Ulcinj
Den smukkeste strand
Søg skygge under høje træer
Restaurant og strandbar
4.614 kr.Fra: 3.709 kr.
June 22 - 4 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Ada Bojana
Ingen anmeldelser
ada-bojana
site.naturist-campsite
1/10
Fra: 585 kr.
June 22 - 3 nætter, 2 voksne
15 tilgængelige boligtyper
Ingen ledige boliger
Camping Zlokovic
6
zlokovic
1/21
Besøg Kotor-bugten
Flot stenstrand
Restauranter i gåafstand
Indendørs pool
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Camping i Montenegro

Montenegro ligger under Kroatien og er et af de yngste lande i Europa. Landet blev dannet under løsrivelse fra Serbien og har hele fem nationalparker. To af dem er på UNESCO's liste over verdenskulturarv. Et af de mest populære rejsemål i Montenegro er Kotor, en smuk by ved bugten af samme navn. Krydstogtskibe kommer her, og denne del af kysten er allerede blevet kaldt det nye Saint Tropez. Montenegro har også de længste strande på Adriaterhavskysten!

Attraktioner og oplevelser

Montenegro har mange attraktioner af naturlig eller religiøs karakter. I kan for eksempel besøge et utal af klostre og kirker i kombination med flotte søer og kløfter. Bliv forbløffet over naturens skønhed i Durmitor Nationalpark og besøg Tara Kløften, den største kløft i Europa, som er op til 1.300 meter dyb på det dybeste sted! Du kan også besøge den populære kirke Ostrog Monastry, som ligger mellem klipperne. Herfra kan I nyde den smukke udsigt over både by og landskab.

Montenegros historie

Den montenegrinske hovedstad Podgorica har 180.000 indbyggere. De små landsbyer i det indre af landet er stadig uberørte og besøges kun af få turister. Byerne i Kotor-bugten er smukke. De maleriske gader, de gamle bymure, boulevarderne, de hyggelige restauranter og butikker indbyder til, at I lægger vejen forbi til et besøge. Montenegro er et meget sikkert land. Vejene er generelt veludbyggede, især langs kysten. Den officielle valuta i Montenegro er euroen.

Fantastiske strande

Når I tager på campingferie til Montenegro, vil I hurtigt opdage, at landets natur er fuldkommen unik og fantastisk. Du finder kilometerlange sandstrande med trendy strandklubber. Området er ideelt for familier, der ønsker en dejlig badeferie! Her er der også massere af plads til børnene til at bygge sandslotte og lege med de andre børn. Her kommer der mænd forbi med rullende vogne, hvor der både er snacks og vandlegetøj, som man kan købe. 

Lufthavne i Montenegro

Den nemmeste måde at komme til Montenegro på er ved at tage flyet. Det tager cirka 2 timer og 40 minutter, hvorefter I kan stige ud af flyveren til skønne sommertemperaturer. I kan også tage på kør-selv-ferie til Montenegro, men så kræver det flere stop og overnatninger undervejs, hvis I ikke allerede er kør-selv-ferie til Europas mange spændende lande. Der er to lufthavne i Montenegro. Den ene er Podgorica lufthavn og den anden er Tivat lufthavn.