Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Porto e Norte

Højdepunkter i Porto e Norte
Nyd portvin og delikatesser
Portugals næststørste by
Karakteristiske farverige bygninger
Beliggende ved Dourofloden
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Porto

Det lækre område Porto e Norte rummer Porto, som er den næststørste by i Portugal. Byen ligger på nordkysten med udsigt ud til Dourofloden og over Atlanterhavet. Byen Porto er kendt for sine flotte bygninger og er rig på kulturhistorie. Her får I en campingferie, som indbyder både til shopping og gåture igennem den flotte by, men også rig lejlighed til badning og sol på stranden. I finder her lækre sandstrande med fint sand og rent badevand, samt hyggelige cafeer og restauranter på strandpromenaderne. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Porto e Norte

Værd at vide om området Porto e Norte

Værd at vide om området Porto e Norte

I Porto e Norte finder I den perfekte temperatur på omkring de 25 grader i højsæsonen, da vinden gør vejret lidt mildere og dermed lettere at nyde at gå byen rundt. Denne temperatur er også helt perfekt til campingferie, da I dermed kan nyde omgivelserne uden at få solstik. Da byen som sagt er den næststørste i Portugal, så får I rig mulighed for shopping af lokale varer samt større kæder og luksusmærker. Uden for byen kan I se masser af skøn portugisisk natur og finde mindre byer, som ikke er ligeså turistet, hvor I kan opleve lokale retter og kultur på autentisk vis. 

Seværdigheder i Porto e Norto

Seværdigheder i Porto e Norto

I kommer ikke til at kede jer på en ferie til skønne Porto! For jer som elsker arkitektur og smukke omgivelser, så befinder I jer det helt rigtige sted! Her kan I tage et cruise langs Dourofloden, hvor I kan se byen fra vandsiden. Her kommer I forbi de seks broer, byen har, som er utrolig flotte. Læn jer tilbage og nyd udsigten ud over byen. For den flotteste udsigt udover Porto, så skal I besøge Cais de Gaia, hvor I kan se hele byens skyline og kigge udover floden og dens skibe. 

På en gåtur igennem byen ser I de fleste seværdigheder, heriblandt Portos rådhus, som er flot udsmykket. Portos katedral, som er opført i romersk stil og ligger på et højt klippeudspring med udsigt over resten af byen. Sidst, men ikke mindst, så kan Portos Barredo anbefaledes! Her finder I små stræder, der giver jer det perfekte indtryk af det gamle byliv i Porto. Her kan I også tage gode billeder af den stejle trappe og de kringlede gader. 

Delikatesser og lækker vin

Delikatesser og lækker vin

Som navnet indikerer, så finder I jo den bedste portvin i Porto e Norte! Byen er kendt for deres skønne portvin og derfor kan I også finde mange små portvin kældre, hvor I kan smage på de dyrebare og lækre dråber, samt få et dybere kendskab til produktionen. Porto e Norte byder også på mange lokale delikatesser, som Francesinha, der er består af en sandwich med krydret indhold, hvor en hemmelig sovs bliver hældt over, inden den bliver bagt. I finder masser af skønne restauranter og barer at nyde de lokale retter på, men I kan også købe en god flaske portvin, som I kan nyde på campingpladsen.