Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Annecy

Highlights fra Annecy
Skønne campingpladser
Grønne, idylliske omgivelser ved søen
Besøg Frankrigs svar på Venedig
Sjove udendørs aktiviteter
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Annecy

Stik øst for storbyen Lyon ligger søen Annecy eller Lac d’Annecy, som den hedder på fransk, hvor der er grønt og smukt med en et hav at aktiviteter at give sig i kast med. Området har erklæret sig selv for Europas udendørssports hovedstad, og I kan altså, udover at svømme og slikke sol, også ro i kajak, stå på vandski og dykke. Der er smukke naturoplevelser i vente ved at vandre eller cykle i de omkringliggende bjerge og ønsker du at vove dig ud i paragliding, er der rig mulighed for det. Vil man gerne noget mere roligt, kan man tage ud at sejle og nyde det idylliske syn. Er du og familien ved at planlægge sommerferien, vil en campingtur til Annecy garantere jer en afslappende, hyggelig og sjov ferie med mange aktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Annecy

Skøn camping i Annecy

Skøn camping i Annecy

Der ligger en god portion campingpladser rundt om Lac d’Annecy – særligt på østsiden af søen. Der er campingpladser i alle prisklasser både mere eller mindre luksuriøse. Ønsker I at botæt på Annecy by, er det bestemt også en mulighed. I kan med sikkerhed finde lige netop den campingplads ved Annecy, der passer jeres ønsker og behov og kan være base for en god ferie i det franske. Find og bestil jeres drømmeferie her på vores website eller kontakt vores dygtige rejseeksperter på tlf. 7015 4141 for hjælp og vejledning. 

Besøg Annecy by

Besøg Annecy by

Ved det nordlige punkt af Lac d’Annecy ligger byen af samme navn. Annecy by bliver også kaldt for Savoyens Venedig, men er langt fra lige så turistfyldt som Italiens version. Vandet fra den store sø flyder ind mellem de gamle huse, og folk nyder et glas vin langs åen. Her får du ægte feriestemning, hvor der er en afslappet atmosfære i de små, romantiske gader med charmerende huse og stemningsfyldte fortovscafeer. Annecy kan simpelthen det hele!

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.