Banner

Camping Navarra

Navarra ligger i det nordlige Spanien, og der er ikke langt til kysten ved Biscayabugten. Området er af mange kendt på bagrund af den årlige tyre-festival San Fermín, som er en af de særligt vigtige traditioner i regionen. Navarra er det perfekte sted til en afslappende ferie i smukke naturomgivelser, hvor mad og vin er en vigtig del af kulturen.
Læs mere

3

resultater

Camping Etxarri
6.6
etxarri
1/10
Pool med bar/restaurant
Gode aktivitetsmuligheder
Naturskønne vandreture
Begrænset område med gratis wi-fi
Fra: 2.391 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
9 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Ingen anmeldelser
urbasa
1/13
Fra: 3.301 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
el-molino
1/22
Fra: 3.025 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

På opdagelse i traditionerne

Opdag denne spændende region, der tiltrækker alle lige fra mad- og naturelskere til pilgrimsrejsende og gæster til tyrefestivallen. Regionen er kendetegnet ved sit afvekslende klima og sin traditionsrige kultur. I Navarra kan du være vidne til ufattelige naturfænomener, storartede festligheder og uforglemmelig smagsoplevelser, og du kommer aldrig til at kede dig. Regionen byder på flere floder og søer, men hvis du gerne vil have en dukkert i havet, kan du fra hovedbyen Pamplona nå kysten og badebyen San Sebastián på kun en time. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne kunderådgivere på tlf. 7015 4141. 

San Fermín Festival

Når du er turist i Navarra vil du blive mødt af et traditionsbundet og autentisk folk, der med sin baskiske baggrund har et særligt sammenhold. Derfor er fejringerne omkring de traditionelle festivaller også en helt unik oplevelse. Den største af dem er San Fermín, som foregår i Pamplona. Festivallen skydes i gang med et stort fyreværkerishow, og hver morgen starter festlighederne i tyrefægter-arenaen, hvorfra tyrekalvene løber igennem byens smalle gader og stræder fulgt af de festglade mennesker i røde og hvide klæder. Byen er fyldt med gadedansere og særprægede sportskonkurrencer som øksehug og armboltløft.

Unikke smagsoplevelser

Takket være det varierede klima byder regionen også på afvekslende oplevelser, når det kommer til mad og drikke. Du kan både nyde de lokale hvid-, rød og rosévine, som produceres fra de mange druesorter, der vokser i området. I Navarra elsker de "fra haven til bordet"-mad som kirsebær, mandler, asparges, kastanjer, artiskok og sågar tidsler. De mange specialiteter og vine kan købes på et af de mange madmarkeder, hvor du også finder lækre, hjemmelavede desserter. 

På eventyr i byerne

Hovedbyen Pamplona har en dejlig og rolig atmosfære, hvor du kan slentre ned ad de hyggelige gader som Calle Estefa. Her finder du hyggelige butikker, barer og om aftenen er det netop her, at festen foregår. Du kan også besøge byens tyrefægter-arena, som er den anden største i hele Spanien. Santa María kirke er også et besøg værd. Kirkens vægge og hvælvinger er prydet af vægmalerier fra det 13. århundrede, og det tilhørende museum gemmer på kunstskatte og en samling af ædelmetal. Selvom du ikke er pilgrimsrejsende på Camino de Santiago er byen Estella-Lizorra også et besøg værd. Byen er kendetegnet af de mange vandrende pilgrimme, kirker, symboler, broer og paladser. 

Besøg ørken-parken

I nationalparken Bardens Reales kan du tage på en spændende ørkenvandring. Området er primært tørt og dækket af ler, brede sletter, kløfter, klipper og stejle bakker. Parken er delt i to; Bardena Blanca, hvor det grundet den særlige overflade ser hvidt ud, og Bardena Negra, som er mørk takket være fyrreskovene. Her finder du også et rigt dyreliv, hvor især fugle og krybdyr holder til.