Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Øen Korcula & Peljesac

Marco Polos fødested og Stons saltminer
Smukke byer, natur og pragtfulde strande
Se den 2. længste mur i verden
Vin og østers
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Korčula og Pelješa

De kroatiske øer Korčula og Pelješac er endnu to smukke øer i Adriaterhavet tæt på Kroatiens kyst. Du kommer dertil via byen Ston, hvor du finder den længste fæstningsmur i verden (efter den kinesiske mur). Fra Ston kommer du ind på halvøen Pelješac. Denne ø er ca. 70 km lang og er kendt for sine lækre frugter, grøntsager og gode vine. Du kan derefter sejle fra Pelješac til Korčula, som også er kendt for gode rødvine, skønne små strande og sin østersproduktion. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Øen Korcula & Peljesac

Mere om Korčula og Pelješac

Mere om Korčula og Pelješac

Tag en vintur og stop ved flere vingårde for en smagsprøve. Se også østersfarmene, som du finder her ved havet. Ved Orebic kan du krydse med båd til øen Korčula på en halv time. Byen med samme navn er også kendt som "Lille Dubrovnik". Marmorgaderne og de røde tage i de smalle huse er typiske for landsbyerne i denne region. Du finder mange historiske steder, herunder huset, hvor Marco Polo siges at være født og Markuskatedralen. Vinregionen Peljesac og den bjergomgivne landsby Ston er bare nogle af øernes attraktioner. En campingferie på Korčula eller Pelješac er enestående.

Camping på Korčulas

Camping på Korčulas

Korčulas beliggenheds gør øen ideelt for windsurfing og kitesurfers. På Korcula blæser "Mistralen" næsten hver eftermiddag. Dens friske brise giver vind i sejlene og et dejligt frisk pust i varmen. Øen har været vært for verdens mesterskabet i windsurfing i 1989 og for Europa mesterskabet i 1990. Der er naturligvis mange winsurfing skoler, men havets muligheder er mange. Lej en båd eller en bådtur og nyd en dag på havet i de smukkeste omgivelser.

Camping på Peljesac

Camping på Peljesac

Peljesac udtales "pel-ye-shatz " og er en halvø ca. 70 km lang. Peljesac-kanalen adskiller halvøen fra øen Korcula. Spredt som brødkrummer ved foden af bjergene ligger små landsbyer og fortæller om fortiden på halvøen.

Klipperne, vegetationen, lundene af fyr og cypresser - overalt hersker en følelse af tidløshed og historie. På bakkerne over havet gror der citroner, figner, mandeltræer, urter og vilde blomster.

Den historiske by Orebic - med sine butikker, markeder, caféer og restauranter ligger i bunden af Sveti Ilijabjerget. En sti ind i bjergene til toppen af Sveti Ilija begynder nær Viganj - Kroatiens vindsurfinghovedstad.

Øen er endnu en perle, som giver ferien et strejf af paradis, med strande, sol og sommer, vin og gastronomi samt masser af skønne steder at se og udforske.