Banner

Ferieparker i Friesland

Friesland er den perfekte destination til at finde en ferielejlighed i en feriepark, da området kun ligger 500 km fra Danmark og dermed garanterer en nem og hurtig rejse til jeres feriebolig. Derudover, kan dette område være stolt af deres smukke natur, samt et hav af vand sportsaktiviteter. Leder I efter byer med rig kultur historie og hyggelige caféer, så finder I også dette tæt på mange af vores skønne ferieparker i Friesland. 

Læs mere

3

resultater

7.7
tusken-de-marren
1/24
Nyd camping lige til vandet
Mange gode børneaktiviteter
Fiskeri, svømning og bådudlejning
Opdag det smukke Friesland

15.295 kr.

Fra:

11.275 kr.

July 24 - 7 nætter, 2 voksne
15 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
8
waterpark-terkaple
1/21
Besøg Sneek eller Joure
Naturbad til svømning
Vadsportsaktiviteter
Malerisk placering ved vand

Fra:

5.234 kr.

July 26 - 3 nætter, 2 voksne
1 tilgængelige boligtyper
Feriepark Bergumermeer
7.7
feriepark-bergumermeer
1/39
Direkte til skøn badesø
Indendørs pool
Legeland
Skøn beliggenhed

Fra:

7.017 kr.

July 26 - 7 nætter, 2 voksne
9 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

En skøn hollandsk provins

Selvom Friesland er en del af det nordøstlige Holland, så er provinsen selvstændig med sit eget sprog, kultur og flag. Heriblandt kan I besøge nogle landsbyerne i området, hvor kirker, møller og gårde særligt kendetegner Friesland. Er I mere til natur og lange vandreture, så finder I også skønne nationalparker i dette område, inklusiv Schiermonnikoog og Lauwersmeer. Fra jeres ferielejlighed i Friesland kan I nemt køre rundt til alle turisthøjdepunkterne i denne hyggelige provins.

På UNESCOs verdensarvsliste

Besøg Frieslands imponerende vadehavsområde! Et must på jeres ferie til Friesland er et besøg til de unikke naturreservater, som ligger på UNESCOs verdensarvsliste. Her finder I skønt dyreliv og planteliv, som bare venter på at blive udforsket. Husk også at besøge de små hyggelige Vadehavsøerne, som Ameland og Texel, som ikke ligger langt fra Friesland. 

Shopping og cafébesøg i Stavoren

Tæt på jeres ferielejlighed finder I den ældste by i Friesland, nemlig Stavoren. Her kan I glæde jer til at udforske byens hyggelige gader og caféer, samt små butikker, som er oplagte til at finde souvenirs i. Byen ligger også direkte ud til vandet og byder derfor også på en spændende havnefront fyldt med liv. Besøg også Dokkum for sine smukke kirker, eller Leeuwarden, som har mere end 600 nationale monumenter og det populære frisiske museum.  

Alt det bedste i Friesland

Highlights i Friesland, som I kan glæde jer til:

  • Flotte ferieparker og ferielejligheder
  • Tæt på Danmark
  • Vadehavet - skøn natur og dyreliv
  • Historiske og charmerende byer
  • Skønne badestrande