Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Utrecht

Utrecht er skønt til camping
Besøg zoo og dyreparker med børnene
Cykling på Utrechtse Heuvelrug
Sejlads på Loosdrechtse Plassen
Besøg kirketårnet Dom Tower
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til det skønne område Utrecht

Den mindste provins i Holland ligger i det 'grønne hjerte' i Holland. Byer som Utrecht, Woerden og Vianen har gode kanaler og floder, der giver disse byer et smukt og hyggeligt udseende. Mange feriegæster besøger områderne omkring Loosdrechtse Plassen og Vinkeveense Plassen. Her finder du masser af underholdning i og omkring vandet og skoven. Selve byen Utrecht er bestemt et besøg værd med smukke pladser og kanaler, hvor du kan slappe af på en af ​​de mange terrasser i byen. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Utrecht

Camping i provinsen Utrecht

Camping i provinsen Utrecht

Utrecht provinsen er måske lille i størrelse, men dens befolkning er den største i landet. I dag er provinsen Utrecht hjemsted for en række naturreservater, slotte og dejlige byer med atmosfære. Da regionen har en så rig og lang historie, er der mange gamle byer og gamle bygninger at udforske. Ud over hovedstaden må man ikke gå glip af at udforske de små byer Wijk bij Duurstede eller Loenen. En række gamle flotte slotte også findes i området, herunder Kasteel Loenersloot og Kasteel de Haar. Disse slotte og herregårde blev grundlagt af velhavende købmænd fra Amsterdam i Guldalderen. 

Oplevelser i selve Utrecht by

Oplevelser i selve Utrecht by

Utrecht er Hollands livlige, bankende hjerte, hvor der ligger flere familievenlige campingpladser. Selve byen blev bygget op omkring Dom-tårnet, som du kan se overalt i byen. Utrecht kan prale af smukke kanaler med ekstraordinære kældre, der huser caféer og terrasser ved vandet. Ud over Dom-tårnet kan Utrecht prale af hundredvis af andre monumenter, der hver bidrager til den specielle atmosfære i denne århundrede gamle universitetsby.

På shopping og attraktioner

På shopping og attraktioner

Utrecht har fantastisk shoppingmuligheder at byde på. En bred vifte af butikker ligger langs kanalerne og gaderne i den indre by. Byens centrum er lille nok til at udforske til fods, men stor nok til at underholde dig i dage med kunst og kultur. Rietveld Schröder Huis, Dick Bruna Huis, Catharijneconvent, Centraal Museum og Museum Speelklok er blot nogle få af de mange ekstraordinære steder at besøge. Hvis du vil fordybe dig i naturen, kan du gå en tur i Wilhelminapark, Lepelenburg-parken og de botaniske haver. Eller bare gå en tur langs kanalerne.

Smag den klassiske Goudaost

Smag den klassiske Goudaost

Navnet Gouda er berømt over hele verden. Og det faktum, at Goudaost nu er en af Hollands største eksport, er ret imponerende i betragtning af at den er vokset fra denne ydmyge, maleriske by Gouda beliggende mellem Rotterdam og Utrecht. I dag produceres ca. 60% af hollandsk ost i regionen omkring byen Gouda, også kendt som Cheese Valley. Og naturligvis forbliver Goudas ostemarked et skuespil i hjertet af Hollands osteindustri, med sine ritualer og rige hollandske traditioner nu en must-see attraktion.