Banner

Camping Montenegros kyst

Montenegro er et fascinerende land, hvor mange kulturer i de østeuropæiske lande mødes. Vejret er perfekt i sommerperioden til campingferie, og campingpladserne langs kysten giver adgang til kilometerlange strande ved Adriaterhavskysten nær Ulcinj Riviera. Fra jeres campingplads finder I altid gode udflugtsmål, uanset om I vil opleve nogle af Montenegros spændende byer eller vil gå på opdagelse i den alsidige og smukke natur med søer, kløfter og bjerge samlet i nationalparkerne.
Læs mere

3

resultater

MCM Camping
4.8
mcm
1/23
Restaurant og legeplads
En af de bedste badebyer
Gratis wi-fi-adgang
Pool og dejlig privat strand
Fra: 1.816 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
7
safari-beach
1/18
Besøg byen Ulcinj
Den smukkeste strand
Søg skygge under høje træer
Restaurant og strandbar
7.215 kr.Fra: 6.905 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Ingen ledige boliger
Camping Zlokovic
6
zlokovic
1/21
Besøg Kotor-bugten
Flot stenstrand
Restauranter i gåafstand
Indendørs pool
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Campingferie ved Montenegros kyst

Montenegro er et fascinerende land. Der er mange kulturer som mødes i Montenegro. Campingferie ved Montenegros kyst er det perfekte feriemål. Her finder du sandstrande omringet af smuk natur. Der er også strandklubber, og her kan du se de smukke byer som er fyldt med liv. Den gamle bydel i Ulcinj ligner et smukt slot, og her er der shoppe muligheder og gode restauranter. For at få en virkelig mindeværdig oplevelse kan du spise udendørs og fange en fantastisk solnedgang, mens den synker ned i kystlinjen.

Seværdigheder ved Montenegros kyst

Når du holder campingferie ved Montenegros kyst kan du udforske området ved at tage en tur i kajak eller med paddelboard. Her kan du komme helt tæt på naturen, og det klare blå vand. Tag til kotor-bugten og besøg en tidligere ubådsbase og se fæstningen på øen Mamulu. Stop ved Our Lady of the Rocks kunstige ø hvor du her kan svømme, og få en oplevelse som du aldrig har fået før. Her kan du svømme i den blå grotte og virkelig beundre, hvordan det blå lys reflekteres fra klipperne. 

Hvis du gerne vil se noget andet en kysten, og de smukke strande, så tag en tur forbi den populære kirke i Ostrog Monastry. Den ligger på en klippe 900 meter over Zeta-dalen. Det er det vigtigste sted for de ortodokse kristne at mødes og besøge den hellige kirke. 

Lækre delikatesser og skønt vejr

Ved Montenegros kyst kan du prøve de lækre retter som bliver serveret på restauranterne. Her er de især kendt for at serverer dagens fangst, hvor du selv kan få lov til at vælge hvilken fisk de skal tilberede. Der er også gode desserter som du kan nyde, mens du får en drink eller en kop kaffe. 

Hvis du rejser i sommerperioden ved Montenegros kyst, så er det den helt perfekte årstid, at tage på campingferie til, da der er i mellem 24-31 grader.