Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Trentino

Nyd ferien i Norditalien
Smukt bjerglandskab til vandreture
Gå en tur i Val di Genova
Mange spændende slotte at udforske
Utallige naturparker med rigt dyreliv
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Trentino i Italien

Nyd den fantastiske natur og de smukke landskaber i Norditalien, nærmere bestemt Trentino. Selvom området er særligt populært blandt skiglade gæster om vinteren er det mindst lige så dejligt at besøge de skønne campingpladser i Trentino om sommeren. De smukke bjerge giver nogle fantastiske udsigter og det betagende landskab står klar til at blive udforsket på campingferien. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Trentino

Udforsk naturen på campingferie

Udforsk naturen på campingferie

Når I kører gennem det smukke landskab i Trentino, er det ligesom at køre i et maleri, og det er muligt at tage lifte op langs bjergene og nyde udsigten. De fantastiske planter og bjergsider danner rammerne om en dejlig campingferie på eksempelvis Camping Fiemme Village. Her kan I nyde campingferien midt i den betagende natur og blive kølet ned i campingpladsens lille poolområde.

Camping med et kig til Gardasøen

Camping med et kig til Gardasøen

Ét af de mest populære områder i Italien er Gardasøen. Trentino er beliggende til den nordlige del af den populære sø. Byer som Riva del Garda og Torbole er blandt de byer der ligger direkte til Gardasøens bred og derfra er det muligt at mærke den afslappede stemning, når I går gennem gaderne, som er fyldt med spisesteder, cafeer, butikker, de ikoniske gelateria og barer. 

Besøg Trento med seværdigheder

Besøg Trento med seværdigheder

I den hyggelige alpeby Trento summer det af liv blandt de gamle og ikoniske bygninger, som blandt andet katedral og det tidligere romerske forum, Piazza Duomo. I gaderne går både turister, lokale og studerende, hvilket giver byen et dejligt sofistikeret flow. I Trento er der masser spændende museumsbesøg i vente, hvis I holder af at dykke ned i historien og kulturen. 

Oplev masser af spændende historie

Oplev masser af spændende historie

I alle byerne i Trentino er der masser historie og kultur at dykke ned i, og historiefortællingen kan godt variere fra nord til syd. Er I interesserede i kunst er der også masser muligheder for at tage på anerkendte kunstmuseer når I holder ferie i Trentino. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien.