Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Cinque Terre

Highlights fra Cinque Terre
Billedskønne campingpladser
En imponerende flot kyststrækning
Lokale vine og god italiensk mad
Byer, der emmer af romantik
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Campingpladser ved Cinque Terre

Hvis du ønsker en ferie, hvor du virkelig kan få lov at udforske en smuk natur, rå kyststrækninger og romantiske, hengemte byer – så skal du tage til Cinque Terre; Den Italienske Riviera. Området rummer ufatteligt mange skatte, og det er bestemt et sted, hvor man bør bevæge sig rundt fra sted til sted for ikke at gå glip af noget. Det er et sandt paradis for eventyrer, fotografer og feriegæster, der gerne vil se og opleve noget helt særligt. Der er desuden mange formidable vandreruter, der vil give dig en oplevelse for livet. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Cinque Terre

De fem perler

De fem perler

Der er masser af hyggelige og smukke steder i Cinque Terre, men man kan ikke tage tilbage til Danmark uden at have set disse fem byer: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso. De ligger alle godt gemt væk mellem bjerge og klipper, og medmindre man er god til at holde tungen lige i munden på de små, smalle og snoede veje, er de nemmest at besøge med tog. Alle byer har hver for sig noget helt unikt. I Manarola kan du smage lokalproduceret vin og nyde stemningen fra strandpromenaden, mens du kigger på fiskebådene og fornemmer det italienske landsbyliv. I Vernazza kan du se romerske efterladenskaber, charmerende små gader og fine huse. Monterosso er det eneste sted med en rigtig sandstrand, og her kan man bruge dagen på at slappe af og nyde god italiensk mad.

Camping i Cinque Terre

Camping i Cinque Terre

Cinque Terre er kendt for at have nogle forholdsvis dyre overnatningsmuligheder, men du får bestemt også, hvad du betaler for. Det bliver en ferie uden lige i et helt ubeskriveligt og billedskønt område. Du kan med garanti også finde noget mere budgetvenligt, hvis du vil. Find evt. mere information her på siden, eller ring til en af vores erfarne feriekonsulenter på telefon 70 15 41 41.

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien