Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Ardèche

Highlights fra Ardéche
Campingpladser til alle ønsker og behov
Et fascinerende landskab
Besøg de vilde grotter og huler
En sikker vinder for naturelskere
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Ardéche

Hvis I ønsker at opleve et af Frankrigs absolut smukkeste naturområder, er Ardéche det ideelle valg. Med tætte, grønne skove, rå klippevægge samt floder og vandløb, der snor sig idyllisk i gennem det billedskønne landskab er naturen, hvad der gør Ardéche til et idyllisk feriested at tage til. Nogle kalder regionen for Frankrigs svar på Grand Canyon med sit billedskønne landskab, hvor Frankrigs version er en hel del frodigere. I får fred og ro til at nyde den ubeskriveligt flotte udsigt, og hvis I ønsker en aktiv ferie, hvor pulsen og adrenalinen kommer op, er der også masser af muligheder for at prøve sin egen styrke af. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Ardèche

Camping i Ardéche

Camping i Ardéche

Der er mange gode campingpladser i Ardéche og også tæt på Ardéche-floden, hvor de ligger i enormt smukke omgivelser, hvor man skal være opmærksom på, at der i højsæsonen kan være noget pakket tæt på Pont d’Arc. Har man børn med, der gerne vil bade, er området tæt på den mere end 60 meter høje stenbro dog et godt valg, da der her er gode badeforhold, så selv de yngste kan være med til at tage en dukkert. Men uanset hvad er en campingferie i Ardéche i en helt særlig oplevelse, hvor man både kan slappe af med rig mulighed for at lave nogle fysiske aktiviteter. 

Aktiv ferie i Ardéche

Aktiv ferie i Ardéche

Ardéche er et paradis for aktive friluftsmennesker. Mange begiver sig ud på den over 30 kilometer lange kano- eller kajaktur på floden, der løber gennem Ardéche-kløften. Her kan man lade sig drive med strømmen og beundre landskabet, når det langsomt forandrer sig, men man skal også være på dupperne, når man kommer til en af de mange, men små vandfald. På den lange rute er der også steder, hvor vandet kommer brusende igennem, og kanoen bliver skubbet afsted i høj fart. Turen er ikke farlig, men man skal forberede sig på en eventuel tur i bølgen. Hvis man har børn med eller blot vil på en kortere og roligere kanotur, kan man også nøjes med nogle få kilometer på vandet i et mere stille område uden de sportslige forhindringer. Man kan også vælge at vandre i bjergene eller begive sig ud på en såkaldt ”wet trail”, som altså er en vandretur, der inkluderer, at man flere steder skal igennem vand. 

Seværdigheder i Ardéche

Seværdigheder i Ardéche

Mange must-sees i dette sydfranske område er smukke naturformationer. En tur i gennem det imponerende landskab er en kæmpe oplevelse i sig selv, men der er også nogle særlige steder, man bør sørge for at se. På toppen af listen er Pont d'Arc i området Vallon-Pont-d'Arc. Pont d’Arc er en naturlig bro, der blev skabt, da floden efter mange år endelig fik gravet sig i gennem klippevæggen.

Vilde grotter og huler at besøge

Vilde grotter og huler at besøge

Det er også en oplevelse at se nogle af Frankrigs mest berømte grotter. Besøg f.eks. La Caverne du Pont d'Arc og se dens gamle hulemalerier, som vil tage en tilbage i tiden. Læg også vejen forbi den ca. 140 millioner år gamle Grotte La Cocalière og sørg for at gå på eventyr i den forunderlige L'Aven d'Orgnac, der har nogle imponerende strukturer. En ferie til Ardéche er med til at give jer naturskønne oplevelser, I sent vil glemme. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.