Banner

Camping Kvarner

Drømmer du om skønne strande men ønsker mere end blot badeferie, er Kvarner det ideelle valg. Kvarner betegner øerne, der ligger i Kvarner Gulf, som er Cres, Krk, Losinj og Rab, der alle har små, stemningsfyldte havnebyer. Øerne er dog mest kendt for deres uspolerede og billedskønne natur, der kan imponere selv den mest berejste vildmarksmand. En del af fastlandet hører dog også til Kvarner, hvor man også finder spændende nationalparker med flot natur og vildt dyreliv. Kvarner har noget for hele familien, hvad end man ønsker at slappe af ved vandet eller tage på vandretur i det smukke landskab og spotte spændende dyreliv.
Læs mere

2

resultater

6.9
klenovica
1/33
Tæt på byen Klenovica
Natursmukt område
Gode indkøbsmuligheder
Adgang til pool og strand
3.862 kr.Fra: 3.079 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
10 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Selce
8.5
selce
1/32
Fra: 14.419 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Tag på campingferie i Kvarner

Det største spørgsmål, når det kommer til at planlægge jeres ferie i Kvarner, er: Hvor vil I gerne bo? I kan finde gode overnatningsmuligheder over det hele, I skal blot finde ud af, hvilken ø, der tiltrækker jer mest. Friferie har familievenlige campingpladser ved de allerskønneste steder i området, så I kan få en komplet ferie, der tilgodeser jeres ønsker og behov. Har I fundet den rette campingplads, kan I booke direkte her på friferie.dk eller bestille i gennem for dygtige og hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141. 

Nationalparkerne i Kvarner

Fra øen Cres kan man sejle over til fastlandet og havne næsten lige midt i Učka Nature Park, der er en af de bedst bevarede naturområder i Kroatien. Parken er endnu ikke overrendt af turister og det optimale besøg, hvis man ønsker at trænge væk fra hverdagens larm og blot gå i ét med naturen. Også Risnjak National Park er et must, når man er i området ved Kvarner. Her er gode hikingstier, der går gennem grønne, planteklædte klipper og forbi krystalklare søer og små vandfald. Risnjak National Park er desuden kendt for at være hjem for brune bjørne, dådyr, vilde katte og meget andet vildt dyreliv, som vil vække interesse for alle aldre. 


Øerne Lošinj og Cres

Disse to øer er adskilt af en kun cirka 10 meter bred kanal, men er forbundet med en lille bro. Er I vild med natur, er disse to øer noget for jer! Der er adskillige vandreruter og cykelstier, hvor I for alvor kan komme ud og se det smukke landskab helt tæt på. Hvis I er rigtig heldige, kan I fra det eneste sted i Adriaterhavet også spotte legende delfiner, der pjasker rundt i de blå bølger. De to øer har naturligvis også et par campingpladser flot placeret i skønne og utæmmede omgivelser. Slå også et smut forbi Cres by, hvor I kan nyde en noget nær italiensk atmosfære, eller besøg Mali Losinj, der også er yderst charmerende med de gamle, historiske gader.

Rab - Familievenlig badeferie

Øen Rab er et af de mere besøgte rejsemål i Kvarner. Øen har et dejligt klima og en frodig natur, hvor både oliven, grapefrugter og andre grøntsager vokser. Her er ligeledes smuk natur samt sandklædte badestrande. Det kan også anbefales at gå på opdagelse i den gamle Rab by og dens mange smalle og hyggelige gader med sine gamle kirker og flotte udsigtspunkter over det klare, azurblå hav. Man har også mulighed for at besøge øen Krk, som er en meget besøgt turist-ø, men ikke umiddelbart den mest spændende eller naturskønne af dem. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Kroatien.