Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Sydnorge

Highlights fra det sydlige Norge
Charmerende landsbyer
Fantastiske campingpladser
Smuk natur
Spændende kultur og historie
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Campingferie i det sydlige Norge

Den sydlige del af Norge er kendt for sin smukke kystlinje med strande og charmerende landsbyer med hvidmalede træhuse. Nordmændene elsker selv at holde ferie i denne region på grund af det smukke hav, den klare himmel og strandene, hvor man kan solbade. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Sydnorge

Udforsk landsbyerne i Sydnorge

Udforsk landsbyerne i Sydnorge

Sørg for at besøge nogle af landsbyerne i Sydnorge, hvor du kan slentre gennem de smalle gader og forbi de hvide huse. I Risør finder du f.eks. mange små hyggelige håndværksbutikker. Hollenderbyen, det gamle centrum i den lille by Flekkefjord, er sjovt at besøge på grund af de mange gadekunstværker. Hollenderbyen, der betyder Hollandsbyen, skylder sit navn til den stærke forbindelse med Holland i det 16. og 17. århundrede. Området omkring Lista og Farsund er et stykke Amerika i Norge, og mange amerikanske biler kører stadig rundt her. Her finder du også de bedste surfspot og Listas smukke hvide strande.

Sydnorges seværdigheder

Sydnorges seværdigheder

Norge har mange naturfænomener, som du helt sikkert skal tjekke ud. Oplev f.eks. de vandrette huller i Brufjell. Disse blev dannet for titusinder af år siden i istiden, da havniveauet var meget højere. Vandreture kan f.eks. foretages i Raet Nationalpark. Børnene vil nyde et besøg i Viltgården, hvor de kan klappe dyr. Du kan tag en cykeltur på et gammelt jernbanespor eller prøve rafting. I Lindesnes kan du spise i verdens største undervandsrestaurant!

Campingpladser i Sydnorge

Campingpladser i Sydnorge

Campingpladserne i Sydnorge ligger ofte i smukke områder, tæt på strande, fjorde, søer eller bjerge. Hvis man elsker friluftslivet, så er der er masser af udendørs aktiviteter at foretage sig. Svømning, cykling eller vandreture kan noget helt specielt i smukke omgivelser. Der er også sportspladser og legepladser i nærheden. Hvis du mere er til afslapning, så er der også mulighed for det på campingpladserne. Nyd camping i Norge med hele familien.