Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Costa Dorada

Highlights fra Costa Dorada
Mange familievenlige campingpladser
Lange sandstrande
Oplev floddelta fyldt med fugle
Besøg byer med spændende historie
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Costa Dorada

Costa Dorada løber fra Barcelona og ned til Delta de L’Ebre i det nordøstlige Spanien. Denne kyststrækning kaldes ”Den Gyldne Kyst” og er en af de mest attraktive feriedestinationer i hele landet. Der er en bred vifte af familievenlige campingpladser til de kvalitetsbevidste campingfamilier, hvis rejsen går til Costa Dorada. Tag til Camping Vilanova Park, Camping Sanguli eller Camping Tamarit Park, som alle byder på hver deres ferieparadis. Lyder den gyldne kyst som noget for jeres familie, kan du bestille online her på siden eller kontakte vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Costa Dorada

Smukke sandstrande og masser af sol

Smukke sandstrande og masser af sol

Langs Costa Dorada finder I finkornede sandstrande, som vil falde i god jord hos både små og store vandhunde. Landskabet er smukt og frodigt, som giver jer god mulighed for at opbygge en solid feriekulør. Temperaturen i sommermånederne ligger op mod de 30 grader, så solferie skal der nok blive noget af! Desuden kommer de kun sjældent under 13 grader, så Costa Dorado kan besøges hele året rundt. Der er naturligvis også masser af former for vandsport at give sig i kast med for de sportsglade familier, som ønsker fart over feltet på ferien. 

Besøg den gamle romerhovedstad, Tarragona

Besøg den gamle romerhovedstad, Tarragona

Med en ferie ved Costa Doradokysten er Tarragona et oplagt udflugtsmål. Byen var hovedstad på Den Iberiske Halvø for romerne tilbage i tiden og byder derfor på utrolig, spændende historie. I kan blandt andet besøge et gammelt, smukt amfiteater, et romersk cirkus og Puente del Diablo som er en imponerende, romers akvædukt. Udover dette er der naturligvis et arkæologimuseum i byen, hvor I kan blive klogere på områdets historie. Den imponerende katedral fra 1100-tallet er bestemt også et besøg værd. Tarragona er imidlertid mere end gamle bygninger. Der er nemlig også et væld af skønne sandstrande samt et pulserende byliv og et væld af lækre restauranter og caféer. 

Deltaområdet Delta de L’Ebre

Deltaområdet Delta de L’Ebre

Mod syd på kyststrækningen ligger det store floddelta, Delta de L’Ebre, hvilket er et stort, fladt område, som er enormt frodigt. I området bliver der dyrket alverdens frugter og grøntsager samt ris. Desuden er området et sandt paradis for massevis af trækfugle, og det er helt ideelt at tage med en bådtur ud og kigge på de mange specielle arter. I får både set det imponerede deltaområde på helt nært hold, og så kan man se tonsvis af fugle. Som noget ekstraordinært er det her område et af de meget få steder i Europa, hvor flamingoen kommer for at yngle, så måske får I også et glimt af sådan én. 

Forlystelsespark og jordomrejse i én

Forlystelsespark og jordomrejse i én

Hvis I besøger Costa Dorada-kysten med børn eller barnlige sjæle, er forlystelsesparken Port Aventura uundgåelig. Forlystelsesparken er den næststørste i Europa - efter Disneyland i Paris - og er inddelt efter verdensdele. Du får altså ikke blot mulighed for at få vind i håret i de vilde rutsjebaner, men kan også besøge både Kina, Polynesien, Det Vilde Vesten og mange flere steder. Det er altså både en jordomrejse og en dag i forlystelsesparken klaret på én gang. Er I til suveræn sus i maven, er der en rutsjebane med intet mindre end 8 vilde loops, som kører 110 kilometer i timen. Port Aventura er uden tvivl et sikkert hit hos både små og store legebørn.

Check også vores andre skønne rejsemål i Spanien.