Banner

Ferieparker på Sicilien

Middelhavets perle, Sicilien, indbyder til ferieeventyr for familier, par og venner. Tag på vandretur på vulkaner, kajaksejlads, eller rid gennem appelsinplantager med udsigt til den majestætiske vulkan Etna, som ligger 3350 meter over havet. Sicilien er det ideelle rejsemål for jer, der ønsker at bo i skønne ferielejligheder og ferieparker mens I nyder solrige dage og strandoplevelser.

Læs mere

3

resultater

Le Dune Beach Club
Ingen anmeldelser
le-dune-beach-club
1/26
15.782 kr.Fra: 13.577 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.300+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Villa Teti
Ingen anmeldelser
villa-teti
1/25
Fra: 4.883 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Ingen ledige boliger
Triscina Mare
Ingen anmeldelser
triscina-mare
1/12
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Besøg skønne byer langs kysten

Aci Castello, Aci Trezza og Acireale er tre vidunderlige byer, som er kendt især for deres fiskerier og at de udgør Kyklopernes Riviera, en kyststrækning ved Siciliens kyst. Den sorte lavastrand og imponerende lavaklipper, skabt af Etnas udbrud, gør området unikt. Lavaterrasserne, som byerne er bygget på, giver mulighed for krabbefangst og en afslappende dag ved havet. På trods af roen, kommer I ikke til at mangle faciliteter, da butikker, caféer og fiskerestauranter byder på alt fra solcreme til friske fiskeretter, hvor du kan vælge din egen fangst.

Fantastiske naturoplevelser venter jer

Nebrodi er et naturskønt bjergområde i det nordøstlige Sicilien og et ideelt sted for naturelskere. Området byder på let tilgængelige vandrestier, hvor I kan støde på fritgående geder, køer og heste. En særlig oplevelse er vandreturen til vandfaldet Catafurco, hvor I kan få en forfriskende dukkert i kildevandet. 

I skal især glæde jer til at opleve Etna, verdens største aktive vulkan, helt tæt på. Her tilbydes vandreture, med erfarne rangers, som sørger for at I får en skøn og sikker tur. En dags vandring fører jer til toppen, men det er også muligt at køre en del af vejen. Vulcano er en mere tilgængelig vulkan med flade stier og en afslappet atmosfære i den omkringliggende by. En to timers vandretur belønnes med en fantastisk udsigt og en god middag på lokale restauranter.

Ferieparker og ferielejligheder med god beliggenhed

Ferieparkerne i dette område har alle faciliteter, som I behøver, og tilbyder ferielejligheder med plads til hele familien, uanset om I foretrækker saltvandsstrande eller poolområder. Med vandparker og sportsaktiviteter i ferieparkerne kan I nyde en varieret ferie med masser af sjov. Sicilien byder ikke kun på vulkanoplevelser, men også dejlige strande som San Vito lo Capos, ideel for børnefamilier, med kridhvidt sand og klart vand. Mondello-stranden nær Palermo tilbyder livlige aktiviteter og vandsport, som familien kan samles om. Palermo er et must visit for jer, når I bestiller en ferielejlighed på Sicilien, da I her vil blive omringet af rig historie, markeder og monumenter, der skaber en unik atmosfære.

Alt det bedste Sicilien har at byde på

Highlights på Sicilien, som I kan se frem til:

  • Flotte ferieparker og ferielejligheder
  • Hyggelige, intime fiskerbyer
  • Ideel for naturelskere
  • Bademuligheder for hele familien