Banner

Camping Maggioresøen

Drømmer du om camping midt i Italiens smukke alper ved den mest berømte og næststørste alpesø? Så er Maggioresøen det rette sted at slå parasollen op og holde ferie. Et varmt klima, skønt badevand og lækre, solrige strande er de perfekte rammer for sommerens campingferie. Naturområdet omkring søen er roligt og smukt, og du finder alt fra charmerende, små byer til storslåede natur- og sportsoplevelser. Maggioresøen er en god feriedestination for familier, fordi der findes aktiviteter og tilbud til alle aldre, og søen er sikker for børn at bade i.
Læs mere

5

resultater

8.9
continental-lido
1/44
Direkte til Mergozzosøen
Super poolområde med børnepool
Naturskønne omgivelser
Meget underholdning og aktiviteter
Fra: 7.219 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.000+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Okay Lido
7.2
okay-lido
1/27
Børnevenligt poolområde
Gode aktivitetsmuligheder
Direkte adgang til strand
Hyggelige byer i nærheden
4.454 kr.Fra: 3.045 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper
Camping Isolino
8.8
isolino
1/40
Direkte til sø med sandstrand
Indbydende poolområde med børnepool
Aktivitetsprogram i højsæsonen
Kun 900 m til lille by
Fra: 7.235 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
8.8
il-borgo-delle-arti
1/13
Flot poolområde ved mobilhomes
Snackbar med udendørs terrasse
God legeplads til familiens mindste
Halvanden kilometer til sandstrand
Fra: 10.556 kr.
June 24 - 7 nætter, 2 voksne
1 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.000+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
7.5
lido-verbano
1/24
Børnevenlig camping
Rolige omgivelser
Et væld af aktiviteter
Kulturelle oplevelser i nærheden
7.176 kr.Fra: 4.853 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Luksus i Stresa

Hvis man sammenligner camping ved Maggioresøen med Gardasøen er den både langt mindre turistet, og området omkring bærer et mere luksuriøst udtryk. Begynd ferien med at køre sydpå langs søen, indtil I rammer hovedbyen Stresa. Italienere er i mange hundrede år valfartet til byen, hvilket man tydeligt kan se af de mange lækre paladser, der pryder byen og byder på den smukkeste udsigt. 

Fra Stresa kan man tage på en række udflugter. Det er helt klart værd at besøge de to øer, der ligger lige ud for Stresa. Det karakteristiske ved disse øer er Borromeo-slægten, en adelsfamilie helt tilbage fra 1500-1600-tallet, præg på omgivelserne. Slægten har indrettet smukke haver og lavet fine bygninger. Den mest populære ø er Isola Bella, hvor der i 1650 blev opført et storslået palads på den lille klippeø. Det er muligt at komme ind i nogle af paladsets gamle sale, hvor man kan se originale våben og malerier. På naboøen Isola Madre er det den botaniske have, der er den største kilde til turister.

Tæt på flere af de historiske italienske byer

Hvis I kører yderligere sydpå, kan I i byen Arona finde en stor bronzestatue af ærkebiskop Carlo Borromeo den Første. Statuen er fra 1698, men den er altså robust nok til, at hele familien kan kravle derop og nyde udsigten. Ønsker I endnu bedre udsigter, er en tur over bjerget Mottarone en god udflugt for jer. I må nogle gange holde vejret, når I bevæger jer af stejle hårnålesving. Det er primært frodig skov, der omgiver jer, men I får også rig mulighed for at se ud over de andre bjerge og søen.

Campingferie med gang i

På toppen af Mottarone ligger en nationalpark, hvor I kan strække benene og gå af nogle skønne vandreruter. Alperne, der omgiver Maggioresøen, er det perfekte område at holde ferie i, hvis man vil lave forskellige aktiviteter. Spring i søen og svøm en tur med de farverige fisk, eller lej cykler til hele familien, og tag afsted. De høje bjergtoppe, grønne dale og skrå bjergsider er sjove og udfordrende at udforske fra cyklen. 

De mange cykel- og vandreruter findes langs hele søen, så lige meget hvor I bor, kan I komme ud at brænde noget krudt af. Du kan tilmed klatre i nogle af bjergene omkring søen. Hvis I blot ønsker at nyde naturen men spare på energien, kan I også opleve naturen til hest.

Det gør campingferie ved Maggioresøen det perfekte sted for den aktive familie.

Camping ved Maggioresøen

På Maggioresøen er der også mange aktiviteter. I kan leje både og selv udforske søen, men I kan også trampe igennem i en vandcykel, hvorfra I kan lave bomber og spændstige hovedspring. Alt dette kan I gøre, mens I bor på en af områdets dejlige campingpladser ved søen, der har alt, hvad en campingplads skal kunne tilbyde. Med kort afstand til kultur og underholdning er det den perfekte måde at holde en solrig ferie på. Det klare vand giver også mulighed for at snorkle og dykke, og oven vande kan du ro i kajak og surfe. Det er selvfølgelig også tilladt at nyde udsigten fra en liggestol med en kold drink i hånden. 

Check også vores andre skønne campingmuligheder i Italien.