Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Normandiet

Highlights fra Normandiet
Udsøgte spiseoplevelser
Et sikkert hit blandt vandhunde
Stemningsfyldte, historiske byer
Imponerende kyststrækning
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Normandiet

Regionen, der ligger på Frankrigs nordlige kyst, tiltrækker hvert år mange vandhunde og strandløver grundet sine imponerende strande. I Normandiet er mulighederne mange, og området har meget andet end blot sol og strand. Hvis I ønsker en varieret ferie med både afslapning og oplevelser, Normandiet et ideelt feriested. Området har en ufattelig spændende historie, og en af 2. verdenskrig største begivenheder fandt sted netop her. Der er også fyldt med hyggelige, gamle byer, gode spisesteder og aktiviteter for både børn og voksne. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Normandiet

Tag på campingferie i Normandiet

Tag på campingferie i Normandiet

Der er mange familier, par og venner, der hvert år besøger Normandiet, hvor der her er dømt badeferie blot afbrudt af et spil minigolf, hyggelige cykelture og spændende dagsture til historiske steder og spændende museer. Der er et væld af skønne campingpladser at vælge i mellem, hvad end I ønsker et luksustelt eller mobilehome. Nogle campingpladser ligger mere gemt væk end andre, og det er helt op til jer, om I vil have en ferie tæt på et pulserende byliv eller i et mere fredeligt naturområde. Find og bestil familiens næste campingferie på friferie.dk eller via vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7015 41414.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Besøgelsesværdige steder i Normandiet

Besøgelsesværdige steder i Normandiet

Når I tager på campingferie i Normandiet, bør I se Mont-Saint-Michel, som er en eventyrlig tidevandsø tæt på grænsen til Bretagne. På visse tidspunkter af døgnet kan man til fods krydse den sandede havbund hele vejen fra fastlandet og over til øen og det prægtige kloster, der ligger pynteligt på toppen, mens man på andre tidspunkter vil opleve øen skyde op af havets bølger. For familier med børn kan man også bruge en dag på at besøge en af de mange dyreparker, tage på en bådtur på havet eller en cykeltur i gennem det flade, men frodige landskab. Mulighederne er mange! 

En imponerende historie

En imponerende historie

Normandiet har spillet en central rolle i mange historiske slag og begivenheder i gennem tiden. Det var her, at normannerne invaderede og erobrede England, og i den forbindelse bør I ligge et besøg forbi den historiske by Bayeux, hvor det 70 meter lange, broderede Bayeux-terpet hænger, hvis billeder fortæller hele historien. Det var ligeliges i Normandiet, at D-dag udspillede sig, da de allierede slog til ved en række af Normandiets strande for atter at tage kontrol over det tysk-kontrollerede Frankrig. Normandiet har derfor en lang række spændende, historiske steder og museer, der er værd at se. Det kan anbefales at tage på en cykeltur til Omaha Strand, hvor der er fire interessante museer og nogle tyske gravpladser. Tag også vejen forbi Normandy American Cemetery med 9387 grave og kors for de faldne soldater, som er et interessant og rørende sted, som helt sikkert skal ses på jeres ferie i Normandiet.