Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Sardinien

Highlights fra Sardinien
Oplev utrolige arkæologiske udgravninger
Europas svar på Caribien
Betagende strande og krystalklart vand
Smukt beliggende campingpladser
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Sardinien

Syd for den franske ø Korsika ligger endnu en skøn middelhavsø, der byder på skønne strande, dejligt vejr og lækker mad. Det er selvfølgelig den italienske ø Sardinien, som er en feriedestination, I ikke vil fortryde at besøge. Øen byder på dejlig, varmt klima, fantastiske campingpladser, perfekte betingelser for badeferie, og der er også rig mulighed for at dykke, vandre eller udforske grotter på øen. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Sardinien

Campingferie på Sardinien

Campingferie på Sardinien

Uanset hvor I vil slå jer ned på den skønne middelhavsø Sardinien, kan I finde campingpladser i smukke og eksotiske omgivelser, hvor I kan finde lige netop den campingplads, der vil egne sig særlig godt til jeres families ønsker og behov. Oplev campingstemningen fra sin bedste side, hvor familieliv og lokalkultur bliver en del af ferien. Find jeres næste drømmerejse til Sardinien online her på friferie.dk eller kontakt vores kompetente rejseeksperter for yderligere information på 7015 4141.

Øens hovedstad samt gastronomien

Øens hovedstad samt gastronomien

Cagliari er en travl havneby, der ligger på den sydlige del af øen. I den hyggelige og smukke by finder I en fantastisk udsigt fra en af byens mange udsigtsterrasser. Inde i den gamle bydel findes Castello, der stammer fra middelalderen. Den stemningsfyldte bydel har smalle gader, udkigstårne og gamle bymure, hvilket tager en tilbage i tiden. Nede ved havnen er stilen mere nutidig, men der hviler stadig en god atmosfære omkring de gode restauranter, isforretninger og butikker. Øen er fuld af restauranter med udsigt over havet, hvor I kan nyde god mad og vin, mens solen går ned. På Sardinien serverer restauranterne muslinger, blæksprutter, sværdfisk og gode hummere. Når det handler om kød, er det med lam, pattegris og vildsvin, at de lokale har specialiseret sig. Til dette får du altid gode, lokale grøntsager og god vin. 

Til vandhunde og solbadere

Til vandhunde og solbadere

Hvis I bevæger jer mod nordøst fra Cagliari, kommer I til den næststørste by, Olbia. Olbia er byen, hvor store færger lægger til og sejler videre til La Spezia, Genova og Livorno. Nord for Olbia ligger smaragdkysten. Navnet skyldes det smukke vand og de små badestrande, der bugter sig ind og ud mellem klipperne. Man kan også bade direkte fra klipperne, da der nogle steder er lavet broer og stier, hvorfra man kan springe i vandet. Syd for Olbia finder I fantastiske kridhvide strande. Området hedder San Teodoro og har lækre strande, der er børnevenlige. Alle har adgang til strandene, og her er en masse liv i form af surfing og andre vandsportsaktiviteter.

Brosten og seafood i nordvest

Brosten og seafood i nordvest

På den nordvestlige del af Sardinien ligger hovedbyen Alghero. Byen ligger helt ud til kysten, og herfra kan I tage på udflugt til drypstensgrotten Neptuns grotte, som man kommer til via båd. Alghero byder også på catalansk charme, brolagte gader og strandpromenader med palmer. I de smalle gader i bymidten finder I et væld af forskellige caféer, barer, restauranter og tapasrestauranter. Her kan I nyde en lækker middag med friskfanget fisk efter en lang dag i solen. Bagefter kan I gå en tur ned til havnen og se bådene eller blot sidde på stranden i den lune aftenvind. De øvrige byer på Sardinien byder også på spændende oplevelser, som venter på at blive udforsket. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien.