Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Bourgogne

Highlights fra Bourgogne
Smag på god vin fra området
Smukt landskab med vinmarker
Rig på kultur og historie
Besøg den gamle by Dijon
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Campingferie til Bourgogne

Hvis man tager på campingferie til Bourgogne kan man opleve de smukke omgivelser. Regionen Bourgogne i Frankrig byder på et smukt landskab, gode aktiviteter og faciliteter og fantastiske campingpladser. Her har I virkelig muligheden for at gå på opdagelse i Frankrigs skønne natur eller besøge de gamle landsbyer. Book online her på siden, eller kontakt en af vores erfarne feriekonsulenter på telefon 7015 4141. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Bourgogne

Campingferie i Bourgogne

Campingferie i Bourgogne

Bourgogne ligger i den centrale i Frankrig og byder på en enestående skønhed. Området har de smukkeste vinmarker, charmerende landsbyer og et smukt landskab med floder der løber gennem kløfter. Der er massevis af gode oplevelser i vente med en campingferie til Bourgogne både med de naturlige omgivelser, kulturen og historien og selvfølgelig udsøgt mad og drikke. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Seværdigheder i Bourgogne

Seværdigheder i Bourgogne

Bourgognes hovedby, er Dijon og her kan I besøge kunstmuseet Musée de Beaux-Arts. Denne by er selvfølgelig også kendt for sin sennep. Man kan også besøge byen den romerske by Autun. Det er selvfølgelig også oplagt at tage til Beaune, hvor der ligger et vinmuseum, der giver et godt indblik i vinens historie. Rejser I som børnefamilier, vil de små helt sikkert synes om at besøge den zoologiske have der ligger i Bourgogne. 

Mad og vin

Mad og vin

Da Bourgogne er fyldt med massevis af vinmarker og vingårde, kan man både smage og købe nogle af regionens fantastiske vine. Bourgogne er kendt som værende et sted, hvor maden er af høj kvalitet, men man bør især prøve retter som bouillabaisse, cassoulet og fiskesuppe. I Bourgogne vil der vente jer massevis af gode gastronomske oplevelser.