Banner

Camping Vadehavsøerne

Et vildt økosystem venter på jer når I tager på campingferie til Vadehavsøerne. Naturen der udsættes for Vadehavets tidevand og giver helt unikke naturreservater og en masse muligheder for spændende oplevelser for hele familien. De forskellige Vadehavsøer byder hver især på deres egen historie som fortælles i de hyggelige byer med lækre spisesteder, spændende museer og masser andre attraktioner. Nyd en dejlig campingferie for hele familien uden at skulle køre for langt sydpå.
Læs mere

3

resultater

Ingen anmeldelser
camping-loodsmansduin
1/29
8.695 kr.Fra: 7.896 kr.
June 21 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Ingen anmeldelser
camping-kogerstrand
1/25
Fra: 4.111 kr.
June 24 - 7 nætter, 2 voksne
1 tilgængelige boligtyper
Ingen ledige boliger
Camping Duinoord
Ingen anmeldelser
duinoord
1/12
Kun 200 fra sandstranden med klitter
Centralt beliggende på øen, Ameland
Restaurant og minimarked på feriestedet
Natur, natur og natur
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Den største Vadehavsø - Texel

Vil I besøge den største Vadehavsø skal I tage til Camping Texel. Her kan I nyde godt af indendørs poolområde, gåafstand til stranden og en sjov miniklub til børnene. På øen Texel er landskabet fladt og det er nemt at komme rundt på cykel. Øens rige fugleliv og flotte naturreservater er nogle af grundene til at øen er velbesøgt, især om sommeren. 

Tag på masser spændende udflugter fra Vadehavsøerne

Fra de forskellige Vadehavsøer kan I tilmelde jer forskellige halv- og heldagsudflugter. Fra øen Texel kan I blandt andet tage på bådtur og se om I kan spotte sæler i Nordsøen. Der er masser spændende og hyggelige byer på de forskellige øer og I er sikre på at kunne lære meget mere om øernes historie og kultur på spændende museumsbesøg rundt omkring på øerne. I kan komme hjem med en vild oplevelse i bagagen hvis I tilmelder jer guidede gåture fra fastlandet til nogle af øerne mens der er lavvande. 

Besøg den hyggelige ø, Ameland

I byen Hollum på øen Ameland finder I det ikoniske fyrtårn. Tag de 240 trin op og nyd udsigten over Nordsøen og øen Ameland. Når solen står højt på himlen kan I også nyde afslapning på stranden eller bade i Nordsøens bølger. Bo eksempelvis på Camping Boomhiemke som ligger i Hollum. Campingpladsen byder op til masser sjove aktiviteter og et indendørs poolområde. 

Masser spændende natur

En af grundende til at Vadehavsøerne er velbesøgte året rundt er at der gemmer sig nogle fantastiske naturreservater på øerne som kan fascinere de fleste. På den lille ø Terschelling kan I opleve hvordan fænomenet tidevand skaber naturen i reservaterne Boschplaat og Dark Sky Park. Desuden vokser der mange specielle og anderledes planter som også er meget interessante at undersøge. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Holland.