Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Vadehavsøerne

Nyd campingferien i Holland
Bestig fyrtårnet på øen Texel
Unikt naturområde med vadehav
Saml en masse smukke skaller på stranden
Gå en tur når der er lavvande
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Vadehavsøerne byder velkommen til campingferie

Et vildt økosystem venter på jer når I tager på campingferie til Vadehavsøerne. Naturen der udsættes for Vadehavets tidevand og giver helt unikke naturreservater og en masse muligheder for spændende oplevelser for hele familien. De forskellige Vadehavsøer byder hver især på deres egen historie som fortælles i de hyggelige byer med lækre spisesteder, spændende museer og masser andre attraktioner. Nyd en dejlig campingferie for hele familien uden at skulle køre for langt sydpå. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Vadehavsøerne

Den største Vadehavsø - Texel

Den største Vadehavsø - Texel

Vil I besøge den største Vadehavsø skal I tage til Camping Texel. Her kan I nyde godt af indendørs poolområde, gåafstand til stranden og en sjov miniklub til børnene. På øen Texel er landskabet fladt og det er nemt at komme rundt på cykel. Øens rige fugleliv og flotte naturreservater er nogle af grundene til at øen er velbesøgt, især om sommeren. 

Tag på masser spændende udflugter fra Vadehavsøerne

Tag på masser spændende udflugter fra Vadehavsøerne

Fra de forskellige Vadehavsøer kan I tilmelde jer forskellige halv- og heldagsudflugter. Fra øen Texel kan I blandt andet tage på bådtur og se om I kan spotte sæler i Nordsøen. Der er masser spændende og hyggelige byer på de forskellige øer og I er sikre på at kunne lære meget mere om øernes historie og kultur på spændende museumsbesøg rundt omkring på øerne. I kan komme hjem med en vild oplevelse i bagagen hvis I tilmelder jer guidede gåture fra fastlandet til nogle af øerne mens der er lavvande. 

Besøg den hyggelige ø, Ameland

Besøg den hyggelige ø, Ameland

I byen Hollum på øen Ameland finder I det ikoniske fyrtårn. Tag de 240 trin op og nyd udsigten over Nordsøen og øen Ameland. Når solen står højt på himlen kan I også nyde afslapning på stranden eller bade i Nordsøens bølger. Bo eksempelvis på Camping Boomhiemke som ligger i Hollum. Campingpladsen byder op til masser sjove aktiviteter og et indendørs poolområde. 

Masser spændende natur

Masser spændende natur

En af grundende til at Vadehavsøerne er velbesøgte året rundt er at der gemmer sig nogle fantastiske naturreservater på øerne som kan fascinere de fleste. På den lille ø Terschelling kan I opleve hvordan fænomenet tidevand skaber naturen i reservaterne Boschplaat og Dark Sky Park. Desuden vokser der mange specielle og anderledes planter som også er meget interessante at undersøge. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Holland.