Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Belgien

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Belgien - betagende natur og oplevelsesrige byer

Vil du og din familie gerne på kør-selv-ferie til Belgien, så er I kommet til det helt rette sted. I den nordlige del af Europa finder I dette charmerende og fantastiske land, der har hele tre officielle sprog. I får smukke naturomgivelser med bjergkæden Ardennerne, hvor skovklædte dale og flotte bakker giver mulighed for uforglemmelige vandre- og cykelture. Belgien er et land, der er kendt for mange ting, men deres øl, chokolade og belgiske vafler må siges at toppe listen, og med over 130 bryggerier i landet finder I mange specialøl, som ikke kan smages andre steder i verden. Der er rig mulighed for at bo i mobilhomes eller telte på de mange forskellige luksuscampingpladser tværs over landet. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Belgien (3)

Ardennerne
Belgien har meget mere at byde på end blot storbyen Bruxelles, NATO og EU-politik. I den sydlige del af landet finder man...
Billedskønne og uberørte skovområder
Oplev storbyen Bruxelles
Charmerende og romantiske landsbyer
13 campingplads
Flandern
Flandern er kendt for sine historiske bygninger, overraskende museer og unikke bycentre. Byen Brügge, også kendt som det belgiske Venedig, og dens...
Campingferie i smuk natur
Tag på spændende cykel- og vandreture
Bybesøg i Gent, Antwerpen og Brügge
14 campingplads
Den belgiske kyst
I den vestlige del af Belgien ligger den belgiske kyst, som er den eneste kyst i landet. Den belgiske kyst byder på...
Fantastisk kyststrækning
Alt fra strande til kultur
Oplev 13 skønne badebyer
2 campingplads

Læs mere om Belgien

Det er noget for alle med camping i Belgien

Det er noget for alle med camping i Belgien

Der findes et væld af fantastiske og ikke mindst forskellige campingpladser i Belgien. Hvis I er på udkig efter en strandferie, hvor I kan dase og slappe af, er den belgiske kyst et oplagt valg. Her findes mange små og charmerende kystbyer såsom Brugge, Knokke og Oostende. Her kan I bo i mobilhomes, lodgetelte eller bungalows. 

I kan også vælge camping i Ardennerne, hvor I vil være omgivet af smuk og betagende natur. Det er særligt et ideelt valg for familien, der ønsker at være aktive og bruge tid på at vandre og klatre. Også i områderne omkring bjergene findes et væld af luksuriøse campingpladser. 

Hvis I synes, at Belgien lyder som den perfekte feriedestination for jer, kan I finde lige netop den plads, der passer til jeres familie online her på siden. I er også meget velkomne til at kontakte os på tlf. 7015 4141 og få en uforpligtende snak med en af vores mange kompetente medarbejdere.

Spektakulære udflugter og seværdigheder

Spektakulære udflugter og seværdigheder

Belgien er et lille land, hvorfor der er rig mulighed for at opleve en stor del af landet, uanset hvor I bor. I Antwerpen er der mulighed for at gå på opdagelse i den travle by, hvor kultur og arkitektur er omdrejningspunkter for byen. Yderligere er der er også mulighed for at spendere en god portion penge i byens mange lækre butikker. 

I byen Gent finder I derimod en mere middelalderlig stemning med hyggelige torve og mange seværdigheder, der anses for at være de bedste i hele Belgien. 

I kan naturligvis også besøge hovedstaden, Bruxelles, som er hjemsted for et af de smukkeste torve i verden. Der er altså rig mulighed for at gå på opdagelse i det lille og enestående land, hvad end I er afsted hele familien eller som par.

Enestående køkken hvor kvaliteten er i top

Enestående køkken hvor kvaliteten er i top

Det er ingen hemmelighed, at Belgien er kendt for sit øl og sin chokolade, men faktisk er det belgiske køkken meget unikt. I Bruxelles findes nogle af verdens bedste restauranter, og ligegyldigt hvor man tager hen og spiser, er kvaliteten i top, også selvom det ikke er en luksusrestaurant. Gå ombord i friske fiskeretter, eller prøv Ardennernes paté.

Kølige somre og milde vintre

Kølige somre og milde vintre

Hvis du har brug for en feriedestination, hvor temperaturen sjældent kommer over 30 grader, er Belgien det helt rette sted for dig. Landet har nemlig et mildt tempereret kystklima med kølige somre og milde til moderate vintre. I de varmeste måneder, juli og august, ligger gennemsnitstemperaturen på cirka 23 grader, mens det kan blive ned til 6 grader i december og januar.