Banner

Camping Belgien

Vil du og din familie gerne på kør-selv-ferie til Belgien, så er I kommet til det helt rette sted. I den nordlige del af Europa finder I dette charmerende og fantastiske land, der har hele tre officielle sprog. I får smukke naturomgivelser med bjergkæden Ardennerne, hvor skovklædte dale og flotte bakker giver mulighed for uforglemmelige vandre- og cykelture. Belgien er et land, der er kendt for mange ting, men deres øl, chokolade og belgiske vafler må siges at toppe listen, og med over 130 bryggerier i landet finder I mange specialøl, som ikke kan smages andre steder i verden. Der er rig mulighed for at bo i mobilhomes eller telte på de mange forskellige luksuscampingpladser tværs over landet.
Læs mere

7

resultater

Camping Floreal la Roche
7.4
floreal-la-roche
1/29
God plads til familien
Pool, sauna og jacuzzi
God spise og indkøb
Et væld af aktiviteter
Fra: 1.425 kr.
December 25 - 7 nætter, 2 voksne
1 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.000+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
7.7
verblijfpark-ardinam
1/33
Belgisk-franske landskaber
Vandlegeplads for børn
Belgisk gastronomi
Aktiviteter i naturen
Fra: 3.802 kr.
June 21 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Camping Gossaimont
9.1
gossaimont
1/15
Termiske bade i den nærliggende by Spa
Multisportsplads og bordtennis
Talrige vandre- og mountainbikestier
Besøg Coo Waterfalls
Fra: 585 kr.
December 16 - 2 nætter, 2 voksne
1 tilgængelige boligtyper
7.4
de-chenefleur
1/25
Opvarmet swimmingpool
Beliggenhed ved floden Semois
Varieret udbud af aktiviteter
Mountainbikeudlejning
Fra: 2.389 kr.
December 31 - 7 nætter, 2 voksne
8 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.000+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Hohenbusch
Ingen anmeldelser
camping-hohenbusch
1/29
Fra: 4.539 kr.
June 21 - 7 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper
Feriepark Breebos
6.8
feriepark-breebos
1/50
Udendørs pool med børnebassin
Badesø med bredt strandområde
Restaurant, café og supermarked
Sjove aktiviteter og skøn natur
Fra: 3.877 kr.
June 21 - 7 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper
Camping Het Veen
7.8
het-veen
1/10
Stor multisportsplads
Poolbord og bowlingbane
Tapasbar med lækre retter
Dagstur til diamantbyen Antwerpen
Fra: 1.611 kr.
December 25 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Det er noget for alle med camping i Belgien

Der findes et væld af fantastiske og ikke mindst forskellige campingpladser i Belgien. Hvis I er på udkig efter en strandferie, hvor I kan dase og slappe af, er den belgiske kyst et oplagt valg. Her findes mange små og charmerende kystbyer såsom Brugge, Knokke og Oostende. Her kan I bo i mobilhomes, lodgetelte eller bungalows. 

I kan også vælge camping i Ardennerne, hvor I vil være omgivet af smuk og betagende natur. Det er særligt et ideelt valg for familien, der ønsker at være aktive og bruge tid på at vandre og klatre. Også i områderne omkring bjergene findes et væld af luksuriøse campingpladser. 

Hvis I synes, at Belgien lyder som den perfekte feriedestination for jer, kan I finde lige netop den plads, der passer til jeres familie online her på siden. I er også meget velkomne til at kontakte os på tlf. 7015 4141 og få en uforpligtende snak med en af vores mange kompetente medarbejdere.

Spektakulære udflugter og seværdigheder

Belgien er et lille land, hvorfor der er rig mulighed for at opleve en stor del af landet, uanset hvor I bor. I Antwerpen er der mulighed for at gå på opdagelse i den travle by, hvor kultur og arkitektur er omdrejningspunkter for byen. Yderligere er der er også mulighed for at spendere en god portion penge i byens mange lækre butikker. 

I byen Gent finder I derimod en mere middelalderlig stemning med hyggelige torve og mange seværdigheder, der anses for at være de bedste i hele Belgien. 

I kan naturligvis også besøge hovedstaden, Bruxelles, som er hjemsted for et af de smukkeste torve i verden. Der er altså rig mulighed for at gå på opdagelse i det lille og enestående land, hvad end I er afsted hele familien eller som par.

Enestående køkken hvor kvaliteten er i top

Det er ingen hemmelighed, at Belgien er kendt for sit øl og sin chokolade, men faktisk er det belgiske køkken meget unikt. I Bruxelles findes nogle af verdens bedste restauranter, og ligegyldigt hvor man tager hen og spiser, er kvaliteten i top, også selvom det ikke er en luksusrestaurant. Gå ombord i friske fiskeretter, eller prøv Ardennernes paté.

Kølige somre og milde vintre

Hvis du har brug for en feriedestination, hvor temperaturen sjældent kommer over 30 grader, er Belgien det helt rette sted for dig. Landet har nemlig et mildt tempereret kystklima med kølige somre og milde til moderate vintre. I de varmeste måneder, juli og august, ligger gennemsnitstemperaturen på cirka 23 grader, mens det kan blive ned til 6 grader i december og januar.