Banner

Ferieparker ved Idrosøen

Idrosøen, også kendt som Gardasøens lille søster, gemmer på fantastiske familieoplevelser, som bare venter på jer. Det særlige ved ferielejligheder i dette område af norditalien er at I vil være langt fra de store turiststrømme. Ferie ved Idrosøen indebærer ro og skønhed midt i de majestætiske alper. Den fortryllende natur indbyder til lange vandreture med udsigter, der tager pusten fra jer. Området omkring søen tilbyder en mangfoldighed af sjove aktiviteter, og skønne ferieparker og ferielejligheder venter på at levere underholdning og komfort til hele familien.

Læs mere

1

resultat

Residence Vico
Ingen anmeldelser
residence-vico
1/15
Fra: 6.434 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

En ideel feriedestination for de aktive

Der er stor forskel på ferie ved Gardasøen, og ferie ved Idrosøen. Folk rejser til Idrosøen for at nyde den smukke natur og udforske de mange store oplevelser, området har at byde på. Bjergene omkring søen har talrige vandrestier, der snor sig op ad skråningerne. Uanset om I vælger at vandre selvstændigt eller tage på en guidet tur, så vil stierne føre jer forbi vandløb, søer og imponerende udsigtspunkter. Idrosøen er det ideelle rejsemål for naturelskere.

De stejle højder er også perfekte til mountainbiketure, hvis I foretrækker mere fart over feltet end vandresko kan levere. Fra bjergsiderne kan I endda prøve kræfter med paragliding og få en fantastisk udsigt over området. På selve søen kan familien udnytte den friske vind til windsurfing, eller I kan slappe af og prøve lykken med lystfiskeri.

Der står ferielejligheder og ferieparker klar til at byde jer velkommen ved Idrosøen, som opfylder lige netop jeres families behov.

Strand, skønne byer og flotte ferielejligheder

Når I tager på stranden ved Idrosøen, behøver I ikke bekymre jer, når de små går i vandet. Idrosøen til et sikkert badeområde, med noget af det reneste vand i hele Italien, smukke strande og fantastiske udsigter. I behøver heller ikke bekymre jer om temperaturen, da I kan svømme i 24 grader varmt badevand i sommermånederne. Når I er færdige på stranden venter smukke byer nær jeres ferielejlighed på jer. På blot en halv times kørsel kan I nå Gardasøen, der byder på smukke badestrande og charmerende turistbyer med restauranter og butikker. Leder I efter storbyer til at shoppeamok i, så er Milano, regionens hovedstad jeres bedste bud. Milano er et shoppingmekka og ideel til byferie med et væld af kendte butikker og søde små caféer. 

Leder I efter sjove aktiviteter for de små, så besøg Gardaland! Her finder I Italiens mest populære forlystelsespark med over 30 forlystelser, der spænder fra vilde rutsjebaner til rolige børnevenlige temature. Ferielejligheder og ferieparker ved Idrosøen giver jer mulighed for en alsidig og underholdende ferie, som I sent vil glemme.

Det bedste Idrosøen har at tilbyde

Highlights ved Idrosøen, som I kan se frem til:

  • Børnevenlige ferieparker og ferielejligheder
  • Storslået natur midt i Alperne
  • Sjove aktiviteter for store og små
  • Besøg Milano og Gardasøen