Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Niedersachsen

Highlights fra Niedersachsen
Besøg Hamborg, Bremen og Hannover
Skønne områder til camping
Ferie tæt på Danmark
Aktiv ferie i den frie natur
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Niedersachsen

Oplev den helt fantastiske natur i Niedersachsen, og bo midt i det hele på en skøn campingferie. Her får I mulighed for at komme ud i den friske luft og nyde den frie natur, hvor I både kan være aktive eller nyde afslapning. Campingferie i Niedersachsen er for hele familien! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Niedersachsen

Campingferie for familien

Campingferie for familien

Niedersachsen er en delstat i det nordvestlige Tyskland, som byder på skøn natur, historiske byer og mange oplevelser for hele familien. Området er fantastisk til campingferie, og I får mulighed for at få en aktiv ferie med mange gode cykel- og vandreruter, samt skønne sandstrande til at slappe af på. Find flere informationer om campingpladserne i Niedersachsen her på hjemmeside eller kontakt os på telefon 70 15 41 41, hvis I har spørgsmål. 

Naturen i Niedersachsen

Naturen i Niedersachsen

Niedersachsen byder på et landskab med både skovklædte bjerge, grønne bakketoppe og bred sandstrand ved Vadehavet. Desuden er der mange floder og et unikt hedelandskab ved Lüneburger Heide. Hele området er perfekt til ture ud i den idylliske natur, hvor selv børnene vil elske at løbe frit omkring og udforske naturens muligheder. Natur og camping går hånd i hånd og med dette smukke landskab, kan camping i Niedersachsen kun blive godt.  

Camping med god beliggenhed

Camping med god beliggenhed

I får campingferie ved alle de attraktive naturområder ved de bedste pladser i Niedersachsen. Bo ned til søer, slå telt op i skyggen af et træ eller nyd udsigten til bakker og bjerge fra campingstolen. I finder desuden gode faciliteter for børnene på campingpladsen, som gør camping til enhver børnefamilies favorit, hvor der desuden er mulighed for at møde nye legekammerater. 

Spændende byer

Spændende byer

I kan besøge de populære storbyer Hamborg, Bremen og Hannover, som alle har en spændende historie, kulturelle seværdigheder og mulighed for at tage på museum, restauranter og shopping. Hannover er hovedstaden i delstaten Niedersachsen, og her kan I blive meget klogere på områdets historie, tage børnene med i zoologisk have eller nyde en picnic i en af de mange haver eller parker.  

Check også vores andre skønne rejsemål i Tyskland.