Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Burgenland

Highlights fra Burgenland
Oplev Østrigs største forlystelsespark
Den solskinsrige del af Østrig
Smukke badesøer
Familievenligt område med gode aktiviteter
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Burgenland

Burgenland, den østlige del af Østrig, som de selv betegner som ”the sunny side of Austria” grundet de mange årlige solskinsdage. Området er kendt for at være utroligt familievenligt – ja, nok det mest familievenlige område i landet – og har mange aktiviteter til børn såvel som voksne. Her kan du få den ultimative campingferie fyldt med både sjov, afslapning og dejlig natur. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Burgenland

Aktiviteter til børn og voksne

Aktiviteter til børn og voksne

I 2001 fik Burgenland deres eget UNESCO World Heritage-område, nemlig Neusiedler See-Seewinkle National Park. Det smukke naturreservat er fyldt med liv og er oven i købet en fryd for øjet. Pak picnickuren og kom helt tæt på naturen. I kan også tage til Apetlon, en badesø, og blive kølet på de varme sommerdage. Desuden ligger Østrigs største forlystelsespark ”Familypark” i Burgenland, hvis I trænger til en dag i børnenes tegn. Desuden er der rig mulighed på at tage på cykelture eller besøge en af de mange kreative workshops rundt om i regionen. Der er også en håndfuld spændende museer, kirker og slotte, hvis man har lyst til at være mere kulturelle – for ikke at glemme de mange formidable restauranter, der serverer god mad og lækker vin. 

Camping i Burgenland

Camping i Burgenland

Burgenland har fine overnatningsmuligheder. Du kan sagtens finde campingpladser med direkte adgang til en badesø, hvis det er dét, du og familien ønsker – men du har også mulighed for at komme på en rigtig landlig ferie ude mellem markerne. Desuden grænser Burgenland op mod Ungarn, og Slovakiets hovedstad, Bratislava, ligger kun få kilometer fra Burgenlands nordligste punkt. Der er altså gode muligheder for at tage en tur ud at opleve nogle af Europas andre spændende lande.  

Check også vores andre skønne rejsemål i Østrig.