Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Syd Holland

Highlights fra Sydholland
Interessante museer
Smuk natur med fine møller
Mange forlystelsesparker
Oplev byer som Haag og Rotterdam
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i det sydlige Holland

Mod sydvest i Holland ligger provinsen Sydholland – eller Zuidholland, som de selv ville kalde det. Sydholland byder på spændende byer som Rotterdam og Gouda, et utal af interessante museer samt skøn natur i lange baner, så der er nok at give sig til for hele familien! Desuden er der en del tema- og forlystelsesparker i området, hvis man er til den slags. Skal du og familiens næste campingferie gå til Sydholland? Så ring på 70 15 41 41 for at få et godt tilbud, eller bestil direkte på denne side! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Syd Holland

Fine møller og historiske perler

Fine møller og historiske perler

Af kulturelle varemærker er der for eksempel masser af specielle møller – hvilket Holland også er kendt for – og de er bestemt et besøg værd! Her kan man nævne møller som Molen De Vlieger, Molen De Put og et helt møllenetværk i Kinderdijk-Elshout! Derudover er der naturligvis et møllemuseum i Leiden samt masser af andre museer. I Haag, som er provinsens hovedstad, ligger Madurodam, som er en temapark med et kæmpe miniature-Holland! 

Skønne campingpladser og utallige temaparker

Skønne campingpladser og utallige temaparker

I Sydholland finder du mange dejlige campingpladser med masser af aktiviteter for hele familien, og faciliteterne er naturligvis helt i top. Blandt andet er campingpladsen Camping Duinrell yderst populær med sine 4 stjerner og et kæmpe badeland som nabo! Generelt er der i Sydholland mange forlystelsesparker – Trikibad er den lige ved siden af Camping Duinrell, og ellers er der forlystelsesparker såsom Drievlivet og Duinrell Amusement Park. Der er altså nok at give sig til for de ferieglade børn og voksne, hvad end man er til vandleg eller rutsjebaner, og der skal helt sikkert nok være en campingplads efter jeres ønsker og behov!

Check også vores andre skønne rejsemål i Holland.