Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Groningen

Velkommen til Groningen
Gode oplevelser til børnefamilier
Oplev et autentisk Holland i storbyen
Kultur, seværdigheder og restauranter
Vadehavets strande og nationalparker
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Populær provins og besøgsværdig by

Som storby er Groningen helt fantastisk, og som provins har Groningen en masse at byde på. Drømmer I om campingferie med kultur, strande og en mange alsidige oplevelser, hvor I ikke behøver køre særligt langt, så er Groningen en oplagt mulighed. Den historiske metropol med museer, restauranter og kanalrundfarter ligger omringet af naturparker, Vadehavet og familieoplevelser, hvor alle aldre kan være med! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Groningen

Den største by i det nordlige Holland

Den største by i det nordlige Holland

Du kan kende Groningen på det 127 meter høje tårn Martinitoren med 260 trappetrin, 62 klokker og en fantastisk udsigt over byen. Navnet Groningen refererer både til den nordlige provins i Holland og hovedbyen i provinsen. I Holland er Groningen kendt som Nordens Metropol og er et skønt udgangspunkt til kulturelle oplevelser, som I selvfølgelig skal cykle rundt til: Groningen er nemlig Verdens Cykelby, da 57% af alle rejser i byen foretages på cykel!

Groningens fredfyldte kystlinje

Groningens fredfyldte kystlinje

Groningens kystlinje ligger ud til Vadehavet ved Nordsøen, hvor I finder en unik fred og ro. Kysten byder på flere gode strande med godt badevand og fint sand, så I også kan nyde camping med bademuligheder i Holland. Her er også en fantastisk flora og fauna, og hvem ved, måske spotter I en sæl ved vandet! Rundt omkring i provinsen finder I flere søer, der egner sig godt til svømmeture, så hvis I bestiller camping lidt inde i provinsen, kan I stadig bade udendørs.  

Alle slags oplevelser i storbyen

Alle slags oplevelser i storbyen

Groningen har en masse forskellige oplevelser med Hollands ældste botaniske have, Hortus Haren, fyldt med farver og dufte. Bliv i de ældre fodspor og besøg Menkemaborg, en borg med museum, tehus, labyrint og smuk have. Vil I have en unik oplevelse, så skal I tage til Nationalparken Lauwersmeer om natten! Her vil I kunne tage en båd ud på søen og se den stjerneklare nattehimmel. Shopping er oplagt i Gronningen, hvor lysten kan stilles ved Vimarkt, Herestraat, Grote Markt eller Kromme Elleboog.

Spiseoplevelser og barer

Spiseoplevelser og barer

Groningen er en livlig universitetsby, hvorfor I finder flere restauranter og barer fra det traditionelle til moderne og afslappende. Skal I have en utrolig madoplevelse, så besøg Restaurant Voila, Goudkantoor eller Bottega Toscana Boccaccio! I kan også nyde en mere afslappende atmosfære med cafélivet ved Grote Markt. I og med, at Groningen er placeret ved Nordsøen, så kan I glæde jer til at smage de friskfanget fisk og andet godt fra havet. 

Til Groningen på familieferie

Til Groningen på familieferie

Som enhver anden hollandsk by, så er der flere kanaler i Groningen, og det er oplagt at tage børnene med på en bådtur, så de får set byen uden at blive trætte i benene. Børnene vil helt sikkert også elske en tur til Zeehondencentrum Pieterburen, hvor I kommer helt tæt på sælerne. I kan også besøg Landgoed Nienoord, der er en lille forlystelsespark til børn med rutsjebaner, et lille tog og en masse anden sjov, eller det indendørs legeland Monkeytown.

Check også vores andre skønne rejsemål i Holland.