Banner

Camping Groningen

Som storby er Groningen helt fantastisk, og som provins har Groningen en masse at byde på. Drømmer I om campingferie med kultur, strande og en mange alsidige oplevelser, hvor I ikke behøver køre særligt langt, så er Groningen en oplagt mulighed. Den historiske metropol med museer, restauranter og kanalrundfarter ligger omringet af naturparker, Vadehavet og familieoplevelser, hvor alle aldre kan være med!
Læs mere

5

resultater

Camping Wedderbergen
8.1
wedderbergen
1/45
Kun ca. 400 km fra den danske grænse
Stort lækkert poolanlæg med vandrutsjebane
Gode fiskemuligheder
Smukt beliggende for vandre- og cykelture
Fra: 1.800 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
15 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Meerwijck
8.5
meerwijck
1/21
Campingplads velegnet til familier
Tæt på badesø og badestrand
Gode spise- og indkøbsmuligheder
Naturskønt område og sjove aktiviteter
1.735 kr.Fra: 1.512 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
6 tilgængelige boligtyper
Camping Lauwersoog
8
lauwersoog
1/21
Kun 500 km fra den danske grænse
Direkte til privat skøn sandstrand ved havet
Gå afstand til by og havn
Masser af vandsportsaktiviteter
1.593 kr.Fra: 1.392 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
9 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
glamping-lauwersmeer
1/15
Luksuriøs glampingferie
Smukke naturomgivelser i nationalparken
Bilfri campingplads så børn kan løbe frit
Tag på bytur til Groningen
5.605 kr.Fra: 4.712 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Ingen anmeldelser
hof-van-kolham
1/14
Afslapning i fredelige omgivelser
Tag på eventyr i naturreservatet
Besøg den spændende by Groningen
Nå til tops i klatretårnet
4.914 kr.Fra: 4.071 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
1 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Den største by i det nordlige Holland

Du kan kende Groningen på det 127 meter høje tårn Martinitoren med 260 trappetrin, 62 klokker og en fantastisk udsigt over byen. Navnet Groningen refererer både til den nordlige provins i Holland og hovedbyen i provinsen. I Holland er Groningen kendt som Nordens Metropol og er et skønt udgangspunkt til kulturelle oplevelser, som I selvfølgelig skal cykle rundt til: Groningen er nemlig Verdens Cykelby, da 57% af alle rejser i byen foretages på cykel!

Groningens fredfyldte kystlinje

Groningens kystlinje ligger ud til Vadehavet ved Nordsøen, hvor I finder en unik fred og ro. Kysten byder på flere gode strande med godt badevand og fint sand, så I også kan nyde camping med bademuligheder i Holland. Her er også en fantastisk flora og fauna, og hvem ved, måske spotter I en sæl ved vandet! Rundt omkring i provinsen finder I flere søer, der egner sig godt til svømmeture, så hvis I bestiller camping lidt inde i provinsen, kan I stadig bade udendørs.  

Alle slags oplevelser i storbyen

Groningen har en masse forskellige oplevelser med Hollands ældste botaniske have, Hortus Haren, fyldt med farver og dufte. Bliv i de ældre fodspor og besøg Menkemaborg, en borg med museum, tehus, labyrint og smuk have. Vil I have en unik oplevelse, så skal I tage til Nationalparken Lauwersmeer om natten! Her vil I kunne tage en båd ud på søen og se den stjerneklare nattehimmel. Shopping er oplagt i Gronningen, hvor lysten kan stilles ved Vimarkt, Herestraat, Grote Markt eller Kromme Elleboog.

Spiseoplevelser og barer

Groningen er en livlig universitetsby, hvorfor I finder flere restauranter og barer fra det traditionelle til moderne og afslappende. Skal I have en utrolig madoplevelse, så besøg Restaurant Voila, Goudkantoor eller Bottega Toscana Boccaccio! I kan også nyde en mere afslappende atmosfære med cafélivet ved Grote Markt. I og med, at Groningen er placeret ved Nordsøen, så kan I glæde jer til at smage de friskfanget fisk og andet godt fra havet. 

Til Groningen på familieferie

Som enhver anden hollandsk by, så er der flere kanaler i Groningen, og det er oplagt at tage børnene med på en bådtur, så de får set byen uden at blive trætte i benene. Børnene vil helt sikkert også elske en tur til Zeehondencentrum Pieterburen, hvor I kommer helt tæt på sælerne. I kan også besøg Landgoed Nienoord, der er en lille forlystelsespark til børn med rutsjebaner, et lille tog og en masse anden sjov, eller det indendørs legeland Monkeytown.

Check også vores andre skønne rejsemål i Holland.