Banner

Camping Sithonia Halkidiki

Smukt landskab, eksotiske strande og mystiske munkesamfund. Halkidiki er samtidig utrolig smuk og indhyllet i mystik. Her er der rig mulighed for både at få en badeferie på nogle af verden smukkeste strande og udforske den spændende historie, der gemmer sig bag Halkidikis tre halvøer. Uanset hvad I søger på jeres ferie, har halvøen Sithonia Halkidiki det hele! For som de lokale siger: Der er intet sted som Halkidiki!
Læs mere

1

resultat

Camping Castello
9
castello
1/21
Direkte adgang til sandstrand
Tennis-, basketball- og volleybaner
Restaurant med udsigt til havet
Tæt på spændende byer

Fra:

2.912 kr.

August 4 - 3 nætter, 2 voksne
6 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

De smukkeste strande i verden

Kendt for at have nogle af de smukkeste strande i verden, vil Sithonia i Halkidiki med garanti leve op til jeres drømme om en ferie med hvide sandstrande og krystalblåt vand. Uanset om I foretrækker strande med rækker af solsenge og nem adgang til barer og restauranter som Trani Ammouda, afsidesliggende sandstrande som Karidi eller en strand, der er perfekt til vandsport som Armenistis, har Sithonia det hele. Alle strandene har dog én ting til fælles - de alle er lige betagende.

Betagende natur

Selvom Sinthonia har nogle af de smukkeste strande, har halvøen også en masse andet at byde på. Den smukke natur byder op til et væld af udendørs aktiviteter, så hvis I søger en feriedestination med plads til masser action, er Sithonia Halkidiki perfekt for jer. I kan for eksempel medbringe jeres cykler, og opleve de smukke omgivelser eller I kan leje en båd og udforske øde øer og strande, mens I nyder frokosten i det varme solskin på det klare vand. I kan også tage den ekstra tid det tager at tage et dykkercertifikat, og opleve det spændende og farverige liv under overfladen - det er helt sikkert det hele værd!

Smag på det græske køkken

Hvis I tager til Grækenland for at smage på den fantastiske, lokale cuisine, vil I ikke blive skuffede i Sinthonia. Her finder I tonsvis af restauranter, der alle har noget forskelligt at byde på. Prøv for eksempel at besøge en græsk taverna, hvor de kan servere alt lige fra klassiske gyros til friskfanget fisk og skaldyr. I Sarti I kan opleve unikke tavernaer, med udsigt over bjerget Athos. Søger I gourmet, kan I finde et hav af gourmetrestauranter i den charmerende by Neos Marmaras. Der er altid noget nyt at opleve og smage i Sithonia!

Besøg de andre dele af Halkidiki

Når ferien går til Sinthonia, er det altid værd at besøge de to andre halvøer, der sammen med Sithonia udgør Halkidiki. Den første halvø hedder Kassandra, og er fuld af luksuriøse hoteller, familievenlige strande og fantastisk mad. Den anden hedder Athos, og det meste af halvøen er desværre et lukket, klosterligt samfund, som kun munke kan få adgang til. I kan dog besøge byen Ouranoupolis, der ligger lige på grænsen til dette lukkede samfund. Her kan I hoppe på en båd og tage en tur rundt om den smukke halvø, og opleve de imponerende klostre på toppen af bjerget Athos og den vilde natur, der omgiver dem.

Check også vores andre skønne rejsemål i Grækenland.