Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Gardasøen

Highlights fra Gardasøen
Besøg Milano eller Venedig
Gardasøen er Norditaliens perle
Bjergtagende natur
Små skønne og autentiske byer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping ved Gardasøen - altid populært hos danske børnefamilier

Gardasøen er ikke uden grund danskernes absolut foretrukne camping rejsemål. Området byder på den skønneste badeferie, der let kan kombineres med en aktiv ferie i den smukke natur omkring Gardasøen. Hvert år kører mange ferieglade danske børnefamilier på camping til Gardasøen, hvor I finder nogle af Italiens og ja faktisk Europas allerbedste campingpladser. På Friferie.dk finder du et stort udvalg af de lækreste mobilhomes og luksustelte på alle de bedste pladser ved Gardasøen. Camping ved Gardasøen må alt i alt siges at være det perfekte rejsemål for den sjoveste familieferie. Når I tager på camping til Gardasøen vil i opleve de bedste rammer på børne- og familievenlige pladser med masser af sjove aktiviteter, smuk natur og autentiske oplevelser i de smukke byer som omkrandser Gardasøen. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Gardasøen

De bedste campingpladser ved Gardasøen

De bedste campingpladser ved Gardasøen

Hos Friferie finder I de bedste campingpladser med gode ferieboliger ved Gardasøen. År efter år ligger Gardasøen i toppen over de mest populære rejsemål i Italien for danske børnefamilier. Camping ved Gardasøen kan på bedste vis kombinere den afslappede stemning med aktive naturoplevelser. 

De mest populære campingpladsen ved Gardasøen er:

Se vores store udvalg af rejsemål i Italien eller ring på 7015 4141 for at tale med en af vores erfarne campingspecialister, som gerne deler ud af personlige erfaringer og gode tips og råd til din og familiens næste kør-selv campingferie i Italien.

Du kan også læse vores store rejseguide til Gardasøen her. 

En badeferie blandt storslåede bjerglandskaber

En badeferie blandt storslåede bjerglandskaber

Gardasøen er Syderuopas største sø og ligger midt i et storslået bjerglandskab. Rundt om selve søen kan I finde charmerende små byer og fantastiske sandstrande, der er placeret mellem store klippeformationer. Ved søens nordlige del rejser bjergene sig op fra vandet, og i syd breder der sig fine vinmarker ud mod sletterne. Camping ved Gardasøen er det perfekte valg for en naturrig og oplevelsesværdig ferie i Italien.

Børnevenlige campingpladser i særklasse

Børnevenlige campingpladser i særklasse

Campingpladserne ved Gardasøen er alle store og med smukke omgivelser og en god feriestemning. De fleste campingpladser ved Gardasøen er også meget børnevenlige med børnebassin, legeplads, legerum eller børneklub og aktiviteter. På camping ved Gardasøen har man muligheden for sjove vandaktiviteter ved søen. Det kan være alt fra kajak og kano til at dykke. Mange campingpladser tilbyder luksuriøse ferieboliger og lejligheder. 

Det oplagte sted, når I vil på have både camping og sø for hele familien.

Uforglemmelige ferieoplevelser i vente

Uforglemmelige ferieoplevelser i vente

Man må heller ikke glemme at man på en kør-selv ferie ved Gardasøen har den ultimative frihed til at gode udflugter til fantastiske byer. Her kan blandt andet nævnes Sirmione, som er en lille halvø med masser af gammel historie med seværdigheder som borge og kirker. Der er også Bardolino, som er en charmerende by med smukke bymure og hyggelige gader. Gardasøens natur er også en oplevelse i sig selv, og man bør bestemt udforske det med eksempelvis vandreture eller leje af en cykel.