Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Abruzzo

Highlights fra Abruzzo
Charmerende landsbyer med slotte
Et vildt og bjergrigt terræn
Rig på historie og traditioner
Smukke sandstrande i nord
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Campingferie til Abruzzo

Abruzzo ligger placeret i det central Italien og har et vildt og bjergrigt terræn, som strækker sig fra Appenninerne til Adriaterhavet. Det naturlige landskab skråner ned til at bred vifte af bakker der spænder ned til havet, og krydser steder der er rig på historie og gamle traditioner. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Abruzzo

Campingferie i Abruzzo

Campingferie i Abruzzo

Naturen findes i sin pureste form her. De smukke sandstrande står i dyb kontrast til de rå og høje klipper, som udgør hele den sydlige del af Abruzzo. Her kan man rejse gennem landskabet af de mange bakker og opleve gamle landsbyer med en spændende historie. Med en campingferie til Abruzzo får du oplevelser du aldrig vil glemme. Book online her, eller kontakt en af vores erfarne feriekonsulenter på telefon 7015 4141. 

Det naturrige område

Det naturrige område

I Abruzzo vil du opleve snævre dale og naturlige stier der snoer sig ind gennem bjerge og bakker. I kan eksempelvis besøge Aterno Valley, hvor der bugter sig gamle landsbyer. Abruzzo når Adriaterhavskysten hvor man kan opleve de smukke og lange strande. I baglandet kan man besøge flere landsbyer og charmerende områder, samt forskellige oplevelsesruter gennem denne grønne region. 

Byer i Abruzzo

Byer i Abruzzo

Hovedstaden i Abruzzo, Ancona, er en havneby der har en smuk katedral med udsigt ud over byen. Derudover ligger byen også skønt placeret ud til kyst og strand. L'Aquila er et bjergrigt område og har et charmerende landskab med smukke bjergsider og dybe dale. I Pescara kan man få en kombination af natur, sport og velvære. Her står både sol, hav, sport og wellness på menuen. 

Her kan i se vores andre skønne rejsemål i Italien