Banner

Ferieparker ved Maggioresøen

Naturområdet omkring Maggioresøen og Comosøen bliver betragtet som noget af Europas flotteste og mest idylliske natur. De ligger begge i den nordlige del af Italien i et af landets mindre kendte områder. Den nordligste del af Lago Maggiore ligger i Schweiz, og den mest kendte by ved søen er Locarno. I vil blive betaget af de dybblå søer grænsende op til skovklædte bjerge og de små pittoreske byer, hvor den gode mad bliver serveret på fortovsrestauranterne. Maggioresøen er også en dejlig badesø, hvor man mange steder kan støde på rigtig sandstrand med mulighed for at koble helt af. I vil elske at bo i en ferielejlighed ved Maggioresøen!

Læs mere

4

resultater

Residence Carl & Do
Ingen anmeldelser
residence-carl-do
1/8
Tagterrasse med bjergudsigt
2 minutters gang til stranden
Legerum til børnene
Gratis Aquadventurepark

Fra:

3.450 kr.

August 6 - 3 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Ingen anmeldelser
residence-hotel-antico-verbano
1/26
Pool lige til søbredden
Placering ved lille havn
De smukkeste udsigter
Oplev klippeøen Isola Bella

Fra:

13.354 kr.

August 24 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Hotel Zust
Ingen anmeldelser
hotel-zust
1/17
Pool med solterrasse
Privat bådhavn
Skønt ved Maggioresøen
20 min gang til Verbania

Fra:

15.965 kr.

August 11 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
il-vigneto-due
1/20
Bo med udsigt til Maggiorsøen
Panoramapool og børnebassin
Vandreruter og cykelture
Oplev byen Oggebbio

Fra:

10.631 kr.

August 16 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Ferielejligheder ved den dejlige badesø Maggioresøen

Går ferien til Maggioresøen, er I sikret en fredfyldt ferie i naturskønne omgivelser. Med en ferielejlighed får I de helt rette forudsætninger for at nyde hinandens selskab, slappe af i private rammer og udforske naturen og besøge omkringliggende byer i jeres eget tempo. Familien kan finde og bestille sin foretrukne ferielejlighed online her på siden eller vha. vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7015 4141.

Maggoriesøens interessante byer

Foruden Maggioresøens bjergtagende natur er der ligeledes hyggelige byer at besøge på ferien, når man bor i en ferielejlighed. Søens største by er den charmerende Verbania, hvor der er en idyllisk botanisk park, Villa Taranto, hvor der hvert forår afholdes en tulipanfestival med over 80.000 blomstrende, farverige tulipaner. Cannero Riviera er en anden besøgelsesværdig by, som med sin lange badestrand, palmer og citrontræer er ideel til børnefamilier. Blot 5 km fra den schweiziske grænse ligger Cannobio, som er en lille malerisk by, som har et smukt vandfald kun 3 km vest for byen. Ved den sydlige del af søen ligger den romantisk by, Arona. Byen er populær på grund af sin attraktive søpromenade, badestranden midt i byen og historiske seværdigheder.

Aktiviteter ved Maggioresøen

Ønsker I at se Maggioresøen fra en anden vinkel, bør I tage på en sejltur rundt om De Borromeiske Øer, hvor I kan stoppe ind på Isola dei Pescatori til shopping og sightseeing, hvorefter I bør se det imponerende Borromeo-palads på Isola Bella. Derudover ligger den flotte natur omkring søen op til lange vandre- og cykelture, som er det perfekte sted at nyde tiden med hinanden.

Maggioresøen er Italiens næststørste sø

Highlights om Maggioresøen:

  • Rolig og bjergtagende natur
  • Ideel for en fredfyldt ferie
  • Udforsk kulturelle og smukke Varese
  • Tag på tur til nationalparken Val Grande