Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Côte d'Azur

Côte d'Azur og Den Franske Rivieras kyst
Fantastiske og indbydende sandstrande
Stemningsfyldte strandpromenader
Luksuriøse og pulserende feriebyer
Idylliske lavendelmarker og historiske middelalderbyer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping Côte d'Azur i Frankrig

Côte d'Azur, Den Franske Rivieras betagende kyststrækning, er blandt de absolut mest populære rejsemål for camping i Frankrig. Området har lækre strande, hyggelige strandpromenader, livlige byer og tonsvis af ting at give sig til. Det er et feriemekka af høj kaliber, og hele familien vil med sikkerhed kunne få nogle skønne uger på den franske sydkyst. Søger I camping i Côte d'Azur eller Den Franske Riviera, så kan du ringe til én af vores erfarne ferierådgivere, som sidder klar på telefon 7015 4141 til at hjælpe og rådgive dig. Friferie har mere end 25 års erfaring i camping til Côte d'Azur eller Den Franske Riviera, og vi arbejder hvert år på at finde de bedste pladser til jeres næste familieferie. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Côte d'Azur

Kyststrækningen Côte d'Azur

Kyststrækningen Côte d'Azur

Côte d'Azur og området langs den sydfranske kyst er et utroligt velhavende område, og det kan bestemt ses på de store huse, luksuriøse resorts, fede biler, flotte både og skønne byer. Men der er bestemt også plads til os almindelige mennesker. Her kommer hvert år massevis af glade badegæster, der nyder godt af de hvide sandstrande og azurblå hav, der ligger navn til campingdestinationen Côte d'Azur. Regionen er desuden hjemsted for mange store, årlige begivenheder, som filmfestivalen i Cannes og Monacos Grand Prix det store Formel 1-løb. De kendte byer St. Tropez, Monte Carlo samt Nice ligger ligeledes ved Côte d'Azur og er et kapitel helt for sig selv, som er værd at opleve ved Rivieraens skønne kyst.

Fra storbyglamour til provinsidyl

Fra storbyglamour til provinsidyl

Men Den Franske Riviera og Côte d'Azur har også en helt anden side til det pulserende byliv, glamourøse boulevarder og luksuriøse hoteller. Der er nemlig også naturskønne egne og gamle middelalderlige provinsbyer, hvis man kører lidt væk fra kystlinjen. I Luberon kan du for eksempel cykle en tur igennem de flotteste, mest velduftende lilla lavendelmarker og spise frokost i den charmerende gamle by Peillon. Men det er vigtigt at fremhæve, at Côte d'Azur har lidt af hvert – både storbyglamour og provinsidyl i perfekt kombination ved Den Franske Riviera.

Smukke oplevelser i naturen

Smukke oplevelser i naturen

Hvis du får nok af at slikke sol, bade og sippe vin på strandpromenaderne, kan du tage en tur længere ind i landet. Her finder du gamle middelalderbyer og lavendelmarker, men også en tur op i bjergene er helt fantastisk. Særligt bør du se dig omkring i Daluis for et smukt panorama ud over dalen; men endnu mere fortryllende er Gorges du Verdon, hvor du kan ro i kano eller kajak på det turkise vand, der snor sig igennem de stejle klippevægge. Sidstnævnte er en helt uforglemmelig oplevelse, der kan nydes af hele familien. Hvis du ikke helt tror på det, kan du søge online efter billeder, hvor det virkelige syn er cirka tusinde gange mere fantastisk, hvor naturens lyde og den varme luft omfavner ens krop.

De bedste campingpladser i Côte d’Azur

De bedste campingpladser i Côte d’Azur

Der er masser af formidable campingpladser i denne region. Blandt de mest populære er Camping Riviera d'Azur, der ligger i smukke Fréjus, på kysten lige midt imellem Cannes og St. Tropez. Noget tættere på St. Tropez ligger Camping Domaine des Naïades, der også er ganske velbesøgt, og som har et alletiders poolområde til børn – og næsten lige ved siden af har du Camping Prairies de la Mer. Begge de sidstnævnte pladser er tæt på sandstrand og by med barer, restauranter og massevis af aktiviteter ved Côte d'Azur.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Vores anbefalinger i Côte d'Azur

Vores anbefalinger i Côte d'Azur

Mange feriegæster vælger én fast campingplads, men hvis man har tid, kan det anbefales at bevæge sig rundt langs hele Den Franske Riviera – bare køreturen langs kysten fra St. Tropez til Monaco er noget for sig selv, og man kan samtidig få lov til at se alle de fantastiske byer, strande og flotte udsigtspunkter. Find mere information her på siden om Côte d'Azur eller ring på 70 15 41 41, hvor vores rejseeksperter deler ud af deres viden om både Côte d'Azur og Den Franske Riviera.