Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Jura

Highlights fra Jura
Mindre turistet område
Natur med frodige dale og livlige floder
Besøg hyggelige småbyer
Gode aktiviteter i den friske luft
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Jura

Hvis du gerne vil have en ferie langt væk fra tætpakkede turistområder og industrialiserede storbyer, skal du tage til Jura. Området er stadig forholdsvist ”uudforsket” selv for franskmændene, men har nogle flotte omgivelser med frodige dale, tætte skove og livlige floder. Her er godt, hvis man nyder frisk luft og skøn natur, og man kan i området begive sig ud på hyggelige cykelture, mindre hikes; man kan sejle og fiske. Desuden er Jura den ultimative feriedestination, hvis du vil nyde godt af klassisk franske køkken. Juras største indtægt kommer nemlig fra fremstillingen af delikate, franske oste og god vin. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Jura

Gå på opdagelse i Jura

Gå på opdagelse i Jura

Selvom regionen er mindre kendt, er der stadig en masse at give sig til. Ud over at spise sig mæt i ost er der også en del hyggelige småbyer, spændende museer og flotte naturområder. De fleste veje og cykelruter i Jura fører til Besançon. Her kan du nyde den afslappede stemning, forkæle ganen på en af de hyggelige caféer og beundre de yndige gamle huse. Byen har også flere markerede små vandreruter, der tager dig rundt til byens mest betydningsfulde og historiske punkter samt giver dig et fantastisk udsyn over byen.


Oplevelser i Jura

Oplevelser i Jura

Om vinteren kan man i visse steder af Jura stå på ski, om sommeren kan man hike i bjergene og hele året kan man få historien om den franske biokemikeren, Louis Pasteur, der var den første til at udvikle rabis-vaccinen og metoden til at pasteurisere råvarer. Det og mange flere oplevelser og historier kan du få i Jura.

Camping i Jura

Camping i Jura

På trods af at Jura er mindre turistet område i Frankrig, kan du sagtens finde gode campingpladser og andre overnatningsmuligheder i området. Her er både noget til dem der rejser som par, med venner eller som børnefamilier. Mulighederne er mange. Find evt. mere information her på siden, eller kontakt gerne vores erfarne feriekonsulenter på telefon 70 15 41 41. De vil sidde klar til hjælp og gode råd omkring camping i Jura.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.