Banner

Camping Prag

Oplev Prags pulserende storbyliv der summer af kultur, kunst, musik og seværdigheder. Kør selv til Prag og nyd de smukke byer undervejs på turen. Byen i Tjekkiet byder på en dejligt storbyferie med masser spændende aktiviteter og seværdigheder for hele familien. Gå en tur gennem byen, besøg alle de store seværdigheder eller shop i byens centre og lækre butikker.
Læs mere

3

resultater

Camping Oase Praha
8.4
oase-praha
1/25
Rolig familiecampingplads
Inden- og udendørs pool
15 km fra Prags centrum
Aktiviteter for store og små

Fra:

3.014 kr.

July 17 - 7 nætter, 2 voksne
6 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Sokol Praha
7.8
sokol-praha
1/26
4-stjernet campingplads
Cykelafstand til Prag
Pool med børnepool
Faciliteter i høje standarder

Fra:

8.158 kr.

August 1 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Camping Klanovice Praha
8.1
klanovice-praha
1/27
Tæt på Prag og spændende oplevelser
Aktiviteter for store og små
Flere pools til ethvert behov
Sport og aktiviteter dagen lang

Fra:

1.924 kr.

August 2 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Storbyliv i Prag

Byen Prag i Tjekkiet er en pragtfuld bevaret by som byder på storslået arkitektur, hyggelige og snoede gader og spændende seværdigheder. Tjekkiets hovedstad huser omkring 1,2 mio. mennesker og har en hyggelig og afslappet stemning. I Prag er der rig mulighed for at shoppe da store shoppingområder med indkøbscentre og mærkevarebutikker pryder byen. Oplev museer, teatre og en bred pallette af kunst i byen eller nyd et godt måltid mad på en af byens mange restauranter. 

Seværdigheder

Slentrer man gennem gaderne i Prag, er der masser seværdigheder at besøge. Kig forbi Karlsbroen ved solnedgang, og se broens gadelygter blive tændt af lygtemænd. Tæt på den smukke Karlsbro ligger den gamle bydel, Staré Mesto. Her ligger Prags gamle rådhus med Det Astronomiske Ur. Den gamle bydel summer af en autentisk og hyggelig stemning som helt sikkert er et besøg værd. Seværdighederne ligger på stribe fra den gamle bydel. Det kan være en fordel at planlægge hvad man gerne vil se, når man besøger byen, for ikke at gå glip af noget.  

Mad og drikke i Prag

En lang dag i Prag kræver mad og drikke. Heldigvis er der masser steder i byen, hvor et godt måltid mad og noget at drikke, kan stille sulten for rimelige penge. Øl-interesserede kan hurtigt blive beskæftiget i byen, da øl er Tjekkiets nationaldrik og Prags indbyggere er entusiastiske øldrikkere. Besøg en af de stemningsfulde bryggerirestauranter og oplev et væld af forskellig frisktappet øl. I Prag findes et bredt udvalg af restauranter og det er muligt at spise billigt eller at besøge mere ekslusive restauranter rundt omkring i byen. 

Natteliv

Oplev fest og farver i Prags pulserende natteliv. Byens mange barer, diskoteker og natklubber sørger for god stemning og lækre drinks hvis man bevæger sig ud i nattelivet. 

Masser shopping i Prag

I Prag prydes gaderne af butikker, mærkevareforretninger og storcentre med masser butikker. Der er altså rig mulighed for at få handlet både til sig selv og gaver til dem derhjemme. Især smykker, krystalvarer og trævarer, nærmere bestemt trælegetøj, er til at finde til gode priser rundt omkring i byen. I byen afholdes regelmæssigt store markeder hvor alt fra frugt og grønt til klæder, tæpper og meget mere sælges.