Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Prag

Velkommen til Prag
Spis og drik godt i Prag
Oplev Tjekkiets hovedstad
Kultur, kunst og seværdigheder
Gode shoppingmuligheder
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Storby fyldt med kultur og oplevelser

Oplev Prags pulserende storbyliv der summer af kultur, kunst, musik og seværdigheder. Kør selv til Prag og nyd de smukke byer undervejs på turen. Byen i Tjekkiet byder på en dejligt storbyferie med masser spændende aktiviteter og seværdigheder for hele familien. Gå en tur gennem byen, besøg alle de store seværdigheder eller shop i byens centre og lækre butikker. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Prag

Storbyliv i Prag

Storbyliv i Prag

Byen Prag i Tjekkiet er en pragtfuld bevaret by som byder på storslået arkitektur, hyggelige og snoede gader og spændende seværdigheder. Tjekkiets hovedstad huser omkring 1,2 mio. mennesker og har en hyggelig og afslappet stemning. I Prag er der rig mulighed for at shoppe da store shoppingområder med indkøbscentre og mærkevarebutikker pryder byen. Oplev museer, teatre og en bred pallette af kunst i byen eller nyd et godt måltid mad på en af byens mange restauranter. 

Seværdigheder

Seværdigheder

Slentrer man gennem gaderne i Prag, er der masser seværdigheder at besøge. Kig forbi Karlsbroen ved solnedgang, og se broens gadelygter blive tændt af lygtemænd. Tæt på den smukke Karlsbro ligger den gamle bydel, Staré Mesto. Her ligger Prags gamle rådhus med Det Astronomiske Ur. Den gamle bydel summer af en autentisk og hyggelig stemning som helt sikkert er et besøg værd. Seværdighederne ligger på stribe fra den gamle bydel. Det kan være en fordel at planlægge hvad man gerne vil se, når man besøger byen, for ikke at gå glip af noget.  

Mad og drikke i Prag

Mad og drikke i Prag

En lang dag i Prag kræver mad og drikke. Heldigvis er der masser steder i byen, hvor et godt måltid mad og noget at drikke, kan stille sulten for rimelige penge. Øl-interesserede kan hurtigt blive beskæftiget i byen, da øl er Tjekkiets nationaldrik og Prags indbyggere er entusiastiske øldrikkere. Besøg en af de stemningsfulde bryggerirestauranter og oplev et væld af forskellig frisktappet øl. I Prag findes et bredt udvalg af restauranter og det er muligt at spise billigt eller at besøge mere ekslusive restauranter rundt omkring i byen. 

Natteliv

Natteliv

Oplev fest og farver i Prags pulserende natteliv. Byens mange barer, diskoteker og natklubber sørger for god stemning og lækre drinks hvis man bevæger sig ud i nattelivet. 

Masser shopping i Prag

Masser shopping i Prag

I Prag prydes gaderne af butikker, mærkevareforretninger og storcentre med masser butikker. Der er altså rig mulighed for at få handlet både til sig selv og gaver til dem derhjemme. Især smykker, krystalvarer og trævarer, nærmere bestemt trælegetøj, er til at finde til gode priser rundt omkring i byen. I byen afholdes regelmæssigt store markeder hvor alt fra frugt og grønt til klæder, tæpper og meget mere sælges.