Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Flandern

Highlights fra Flandern
Belgisk chokolade, pomfritter og øl
Campingferie i smuk natur
Tag på spændende cykel- og vandreture
Bybesøg i Gent, Antwerpen og Brügge
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping til Flandern i Belgien

Flandern er kendt for sine historiske bygninger, overraskende museer og unikke bycentre. Byen Brügge, også kendt som det belgiske Venedig, og dens charmerende huse ved vandet er et fantastisk sted at tilbringe sin campingferie i Belgiens mest turistede provins. Byerne Gent, Antwerpen, Hasselt eller Leuven er også et besøg værd på jeres campingferie. Men Flandern har også meget andet at byde på, der blandt andet omfatter turistområderne Kempen og belgiske Limburg med masser af smuk natur. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Flandern

Oplev Flandern på jeres campingferie

Oplev Flandern på jeres campingferie

Flandern ligger omkring 10 timers kørsel fra København og Aalborg i Danmark og er en del af det nordlige Belgien. Området Flandern har en central beliggenhed i Europas hjerte, men har stadig en dejlig kyststrækning. Du kender måske området for cykelløbet 'Flandern Rundt' eller de lækre flamske chokolader og øl. Selvom området ikke er så stort, så byder Flandern på utrolig mange oplevelser med både byer, strande, natur og børnevenlige attraktioner, og campingpladserne ligger tæt på det hele.

Indbydende landskab og flotte storbyer

Indbydende landskab og flotte storbyer

Landskabet i Flandern er meget alsidigt med både marskland, strandklitter, floder, skove og marker. Det bakkede landskab indbyder til cykel- og vandreture i Belgien, hvor I nemt kommer rundt på de mange stier. Storbyen Bruxelles er værd at besøg med sin kultur, arkitektur og kulinariske oplevelser. I kan også gå en tur i Gents hyggelige og farverige gader eller lægge vejen forbi Antwerpen, der er kendt som verdens diamanthovedstad. Vil I nyde strand på jeres campingferie finder I gode områder ved kystbyerne Knokke-Heist, Blankenberge og De Panne. 

Flanderns kulinariske oplevelser

Flanderns kulinariske oplevelser

Belgisk øl er virkelig lækker og byder på et bredt udvalg fra lys til mørk, som I kan nyde på jeres campingferie i Flandern. Til øllen nydes typisk pomfritter, som er en central del af de traditionelle madoplevelser i Flandern. Det kan for eksempel være til moules frites eller den møre kødret rindereintopft. Den belgiske tartelet vol-au-vent med forskelligt fyld er også meget populær. Til dessert eller eftermiddagskaffe serveres belgiske vafler eller flamske praliner med chokoladefyld.