Banner

Ferieparker i Sydbøhmen

Sydbøhmen i Tjekkiet er måske ikke det første sted, som popper op i jeres hoved når I tænker på ferielejligheder og ferieparker, men dette er en skjult perle i Europa. Her finder I et flot område med velbevarede gamle byer, med en utrolig rig historie og fantastiske restauranter fyldt med smag. 

Læs mere

1

resultat

Landal Marina Lipno
9
marina-lipno
1/21
Bo direkte til sø og marina
Tæt på middelalderbyen Český Krumlov
Aktiviteter for store og små
Familievenlige oplevelser i området
Fra: 2.010 kr.
June 22 - 3 nætter, 2 voksne
15 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Besøg byer på UNESCOs verdensarvsliste

Sydbøhmen er en provins fyldt med liv og kulturhistorie! Heribland kan I besøge den verdenskendte by, Český Krumlov, hvor I kommer til at tage en rejse tilbage til Renæssancen og Barokken. Her er I omgivet af den smukkeste arkitektur og hyggelige små gader, som er perfekte til familieferier. Herudover, kan I også besøge flotte slotte, såsom Hluboká Slot, med imponerende tårne og masser af kunstskatte.

 

Se alt det bedste af den Tjekkiske natur

Er I naturelskere, så finder I også masser af skønne landskaber i Sydbøhmen, som er værd at udforske på jeres ferie i Tjekkiet. I kan for eksempelvis leje cykler til alle familiemedlemmer og benytte jer af de flotte og sceniske cykelruter, som I finder nær jeres ferielejlighed. Er I mere til lange gåture, så finder I også mere rolige stier, som er perfekte til en idyllisk gåtur for at udforske området. 

Alt det bedste Sydbøhmen har at tilbyde

Highlights i Sydbøhmen, som I kan glæde jer til:

  • Flotte ferieparker og ferielejligheder
  • Sceniske landskaber
  • Velbevaret arkitektur og kultur
  • Lad børnene lege prinser og prinsesser